Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Vinyl84 pisze:1. Jest taki samotny dom
2. Odchodząc
3. Trudno nie wierzyć w nic
4. Jeszcze będzie przepięknie
5. Do kołyski
6. Spadam
7. Zaprzepaszczone siły wielkiej armii swiętych znaków
Dokładnie tak wygląda moje podsumowanie tej godziny.
Fatalnie się mi pisze na forum przez telefon.
1. Budka Suflera - JEST TAKI SAMOTNY DOM
2. Republika - ODCHODZĄC
3. Raz, Dwa, Trzy - TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC
4. Dżem - DO KOŁYSKI
5. Tilt - JESZCZE BĘDZIE PRZEPIĘKNIE...
6. Coma - SPADAM
7. Coma - ZAPRZEPASZCZONE SIŁY WIELKIEJ ARMII ŚWIĘTYCH ZNAKÓW
święto polskiej muzyki, a ja teraz na chwilę i zaraz spadam. Właściwie to już miałem spadać, lecz "Bema pamięci...." nie pozwolił mi odejść od radia. Aktywniejszy będę pewnie ok 17-stej. Miłych, muzycznych doznań, do później .
37 -3
36 +7
35 +7, nigdy tak wysoko nie był zespół Collage, rok temu reaktywowali się, już bez Roberta Amiriana, śpiewa Karol Wróblewski obecnie, dał radę z tym utworem, wciąż jest to najlepszy anglojęzyczny utwór w PTWC. SBB i Chłopcy z Placu Broni też mają rekord.
FOXD pisze:Collage nadal mnie tym kawałkiem nie przekonuje. Może gdyby nie ten wokal
Teraz już on nie śpiewa w Collage, tylko w Satellite - Robert Amirian, a nie słyszałeś nowego wokalisty reaktywowanej grupy - Karola Wróblewskiego, na moje ma bardziej rockowy głos od Amiriana.
"Kocham wolność" i "Memento z banalnym tryptykiem" nigdy nie były koło 30-tki.
Ostatnio zmieniony pt maja 02, 2014 2:42 pm przez jedrzej2012, łącznie zmieniany 1 raz.
W topie ogólnym też się działo, jak czekałem na rekordowo wysoko umieszczone "Again" Archive i "Paranoid" Black Sabbath i jeszcze "Perfect strangers" Deep Purple, jaka euforia u mnie wybuchła, gdy tytuł obronił "Brothers in Arms" Dire Straits. Niemen jedno w dół. SBB już raczej nie w tej godzinie. Kolejny może będzie "Leszek Żukowski"?