Proszę bardzo. Praktycznie zero elektroniki, fortepian i co tam było? Altówka? ADDY, pomóż Nowoczesny, znakomity, pop na miarę XXI wieku.
To powinien być numer jeden. Frakcja liberalna - głosujcie!!
Słucham płyty Julii non stop i muszę powiedzieć - wstyd mi, że nie doceniałem Matrioszki, bo to jest najlepsza piosenka jaką słyszałem od dawien dawna, no oprócz Echo rzecz jasna
albarn pisze:Proszę bardzo. Praktycznie zero elektroniki, fortepian i co tam było? Altówka? ADDY, pomóż Nowoczesny, znakomity, pop na miarę XXI wieku.
Ja już głosuje oczywiście i zgadzam się numer jeden jak nic
albarn pisze:Proszę bardzo. Praktycznie zero elektroniki, fortepian i co tam było? Altówka? ADDY, pomóż Nowoczesny, znakomity, pop na miarę XXI wieku.
hmmm... a może powinienem zagłosować? Chociaż może nie... Bo co by to oznaczało, że Michał głosuje na polskie?
Neo01 pisze:Jak dla mnie to mają lekko spaczone, chociaż wątpię co by ucho tu miało decydujące znaczenie.
to są już bezpodstawne oskarżenia.
albarn pisze:To jest straszne, że nagradza się "perły z lamusa", muzykę, która w ogóle nie patrzy w przyszłość (nie ujmując nic Ani, piosenki są przyjemne, ale to jest jakiś muzyczny park jurajski), a olewa nowoczesny, światowy pop, który śmiało mógłby stawać w szranki z... no, choćby Florką.
och, Wy zacięci postępowcy ! Florka, też mi autorytet ! Dobrze, że ktoś się wreszcie tam " na górze " przekonał, że nowe wcale nie znaczy dobre. Wręcz przeciwnie
mark pisze:A Ania jest cudowna. Perły z lamusa ????? To jest świetna muza, oczywiście w swojej kategorii.
Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, że napisałem słowo "perły". O co dąsy?
Celowa imitacja lat 60., do granic przesady - może ma to swój urok, ale na pewno nie jest przyszłościowe. Dinozaury w Parku Jurajskim też ożywili, aby się poczuć jak w odległej przeszłości. Stąd ta, hehe, metafora
Ale to oazowe jakieś brzmienie przecież. W ogóle mam wrażenie, że zbyt dużo ostatnimi czasy na liście podobnego typu smętów.
No altówkę widziałem w wersji live, ale w radiu słychać całą sekcję smyczków
I dołączam się do akcji "Julia na pierwszym"
mark pisze:A Ania jest cudowna. Perły z lamusa ????? To jest świetna muza, oczywiście w swojej kategorii.
Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, że napisałem słowo "perły". O co dąsy?
Celowa imitacja lat 60., do granic przesady - może ma to swój urok, ale na pewno nie jest przyszłościowe. Dinozaury w Parku Jurajskim też ożywili, aby się poczuć jak w odległej przeszłości. Stąd ta, hehe, metafora
Oczywiście, że jest to celowa imitacja starego brzmienia, ale kto wie, czy te brzmienia kiedyś nie powrócą na dobre, Fryderyki z branży o czymś jednak świadczą