Miszon pisze:JUtro dylemat - noc muzeów czy juwenalia (Hunter, Perfect, Dżem). Rok temu wybrałem koncert (happysad i Hey grały), tym razem chyba jednak się bardziej ukulturalnię i do jakiegoś muzeum podskoczę. Hunter bym poszedł z ciekawości, ale mało co znam, Perfect jak najbardziej, ale Dżem już sporo razy byłem i jednak nie potrafię zachować należytego skupienia na ich koncertach, za bardzo mnie śmieszy wokalista.
Hey-ey-ey-ey-ey!! Tak nisko Alicja w kajdanach?? Dlaczego nie głosowałam... ?? Głupia jestem. Gdybym zagłosowała, Green Day by nie wypadł, Placebo też nie, a Alicja byłaby wyżej!!
Miszon pisze:JUtro dylemat - noc muzeów czy juwenalia (Hunter, Perfect, Dżem). Rok temu wybrałem koncert (happysad i Hey grały), tym razem chyba jednak się bardziej ukulturalnię i do jakiegoś muzeum podskoczę. Hunter bym poszedł z ciekawości, ale mało co znam, Perfect jak najbardziej, ale Dżem już sporo razy byłem i jednak nie potrafię zachować należytego skupienia na ich koncertach, za bardzo mnie śmieszy wokalista.
Wybierz koncert. Ja byłem z synem dwa dni temu na Dżemie właśnie... RE-WE-LA-CJA. Prawie dwie godziny grania. Trzy razy wychodzili na bisy. A Styczyński tak wymiatał na swoim wiośle, że hey
A teraz Mój Naprawde Ulubiony Numer. Powiem krótko : To jest GENIALNY HIT !!!! Poprostu się zakochałem w tym kawałku. Czemu go niema w Top 10 ? To jest chyba najbardziej niedoceniony kawałek w tym momencie.
Teraz czekam na ''Kubę''.
Pozdrawiam.
kajman pisze:No to zaczyna być ponownie realna możliwość załapania się Alicji do top100 podsumowania wszystkich list. Już chyba tylko 17 punktów brakuje.
krzysiek83 pisze:Ja się boję bitów i chyba za stary jestem na te pijackie spędy - tak mogę podsumować Juwenalia. Ale może na coś się skuszę w tym roku - furtkę sobie zostawiam.
Jesteśmy w podobnym wieku i myślałem że w tym roku też sobie już odpuszczę, ale jak zobaczyłem kto będzie, to nie mogłem sobie darować. 9 razy byłem ja juwe i żadnych pijackich spędów nie widziałem
krzysiek83 pisze:Ja się boję bitów i chyba za stary jestem na te pijackie spędy - tak mogę podsumować Juwenalia. Ale może na coś się skuszę w tym roku - furtkę sobie zostawiam.
Jesteśmy w podobnym wieku i myślałem że w tym roku też sobie już odpuszczę, ale jak zobaczyłem kto będzie, to nie mogłem sobie darować. 9 razy byłem ja juwe i żadnych pijackich spędów nie widziałem
A gdzie te Juwenalia mieliście, bo ja na przyszły tydzień się szykuje na Łódź... Bardzo mnie ciekawi jedna pozycja Juwenaliów Politechniki łódzkiej: niespodzianka - zespół zagraniczny
kajman pisze:No to zaczyna być ponownie realna możliwość załapania się Alicji do top100 podsumowania wszystkich list. Już chyba tylko 17 punktów brakuje.
Dokładnie, ale czy wytrzyma? Wystarczyłoby takie jedno czwarte miejsce gdy piosenka była wyżej, szkoda, że się nie udało trochę dłużej utrzymać w pierwszej dziesiątce!
A co tam teraz na 100? Archive?
Tak. DEPECHE MODE — A Pain That I'm Used To mogliby już nie mijać. Ale to 94 miejsce im się należy i kibicuję AiC.