wcześniej odpadł mój nr 2, potem 1, ale moje nr 3 i 4 przeszły do półfinału i to w innych parach

głosy oddane.
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Miło miMiszon pisze:King's X - czad!
Coheed and Cambria, znam (dzięki forum) zaledwie pod 2 utwory i niezwykle mnie zaintrygowały
50 zeta na allegro nie jest dla mnie atrakcyjną ceną... (za tyle widziałem)Nivo pisze:Coheed and Cambria poznałem zupełnie przypadkiem w jakimś dziwnym radiu. Sam mam tylko ich jedną płytę, którą czasem można kupić na allegro. Zresztą ostatnio dużo płyt kupuję właśnie w ten sposób. Nierzadko używane, bo wtedy można zdobyć dobrą płytkę za śmieszne pieniądze.
Dziwi mnie, że tak słabo King X poszło (może ludzie pomylili z I am X, sporo słąbszym?Nivo pisze:Miło miMiszon pisze:King's X - czad!
Coheed and Cambria, znam (dzięki forum) zaledwie pod 2 utwory i niezwykle mnie zaintrygowałyChoć liczyłem na nieco gremialniejszy szał na punkcie King's X
ponad rok szukałem tego utworu w ogóle w sieci... Nadal wydaje mi się być niesamowitym i genialnym. No, ale to niestety tylko taki pojedynczy eksperyment King's X. (za to grają go nawet na koncertach, co prawda szybciej, mniej składniej i w wersji skróconej, ale nawet wtedy ma ponad 8 minut)
Chciałbym mieć takie problemytadzio3 pisze:Witam i powracam do głosowania. Patrzę na półfinał i... nie mogę tam głosować, bo dwie moje propozycje po raz pierwszy zaszły tak daleko
dokładnie to samo sobie pomyślałem, ogólnie jestem zadowolony z wyników, zagłosowałem, wyszło mi po równo na kolor, 6 piosenek z mojej 11 jest w tej 16, a kilka było bardzo blisko. mój nr 1 walczy o zwycięstwo, mój nr 3 walczy o miejsce trzecie. na podsumowanie przyjdzie czas po finale.Yacy pisze: ale finał mi sie podoba, mógł byc lepszy ale źle nie jest
tadzio3 pisze:Kto by sie spodziewał (bo ja na pewno nie) że Edenbridge dojdzie do finału.
Czyżby to był właśnie Twój główny typ w Znawcy Naszej Listy?Yacy pisze:tadzio3 pisze:Kto by sie spodziewał (bo ja na pewno nie) że Edenbridge dojdzie do finału.![]()
![]()
Edenbridge miałem wyrzucić na rzecz Rodrigo Y Gabrieli.Yacy pisze:tadzio3 pisze:Kto by sie spodziewał (bo ja na pewno nie) że Edenbridge dojdzie do finału.![]()
![]()
Biorąc pod uwagę zwycięstwa Twoich utworów w NL i Twoje bezbłędne typy Znawcy NL, można założyć, że masz idealnie opanowaną wiedzę co do średniego gustu muzycznego głosujących na Naszą Listę.Yacy pisze:no dobra to już na nic i tak nie wpłynie... 3 utwory, które wymieniłem w pw do Grycka jako główni faworyci ... są w czwórce