abd3mz pisze:Jeszcze lepsza, że dostałem potwierdzenie. Wyniki dzisiaj?
Tak. Nawet Teraz.
Import nasza_lista
data Wyniki a = Para (Wynik a) (Wynik b)
instance Show Wyniki where
show Para a b = show Wynik a ++ "vs" ++ show Wynik b
main = do
show all Wyniki
a -> Ambeon - Fate vs. The Gathering - Even The Spirits Are Afraid
b -> Farben Lehre - Pozytywka vs. Jonatha Brooke - Eye In The Sky
c -> Grandaddy - He's simple, He's dumb, he's the pilot vs. White Lion - When the children cry
d -> The Battle of Land and Sea - I Built the Sea vs. Transfuzjon - To nie moja historia
e -> Eumir Deodato - Also Sprach Zarathustra vs. James Dean Bradfield - An English Gentleman
f -> Fear Factory - Human Shields vs. Helloween - Forever and one (Neverland)
g -> Lidia Jazgar&Galicja - Słowa (zaklęcia) vs. Peter Yorn - On Your Side
h -> Normalsi - Do stracenia vs. Rosie Thomas - Bicycle tricycle
return next_runda
get_voices :: SSC a
get_voices = SSC(\(string) -> (czy_zaliczone string,string)) where
czy_zaliczone string' = if (date string') < 21 marca godz. 24:00 then True else False
Ostatnio zmieniony śr mar 19, 2008 10:29 pm przez Grycek, łącznie zmieniany 2 razy.
O jacie! (nie mylić z o Yacy).
Jeśli dobrze rozumiem to wyższa część walczy o lepsze miejsca, więc:
- mój utwór jest w pierwszej ósemce (nie powinienem się dziwić, bo ja umieściłbym go na 5 miejscu. )
- 3 utwory na które głosowałem w poprzedniej rundzie przeszły dalej, ale tylko jeden z nich jest w mojej 11 (2 miejsce)
- jedyny konflikt to starcie 4 z 7.
z moich głosów przeszedł tylko jeden i to ten, na którym najmniej mi zależało . do bani.
Grycek, juz dawno miałam zapytać, teraz to już może trochę musztarda po obiedzie - no ale na początku pisałeś, że masz dwa typy na wygranego tej edycji. jak tam Ci głosowania to potwierdzały/potwierdzają?
jestem dalej w grze
a mój kandydat do zwycięstwa też jest!!! (Bo przecież nikt inny wygrać nie może )
Trochę dziwnie ale w górnej częsci głosowałem na jedna strone, a w drugiej na inną. W 100%
o zwycięstwo walczą jeszcze mój nr 3 i 10. nr 2 jest niżej.
Jak dla mnie czołowa 8 wygląda fatalnie. Z mojej najlepszej 16 pozostał tylko nr 10 i przeszły dwa utwory, które odrzuciłem od razu.
No i moja ostatnia propozycja odpadła.
no proszę, nawet nie wiedziałam, że jest teledysk . ja tą piosenkę znałam z płyty 'Kraina Łagodności' (chyba część 4) i jest też na składance 'Gitarą i piórem'. więcej piosenek tej pani nie znam .
[u mnie 2:1 na górze i 3:0 na dole. na górze dla innych niż na dole]
IZA pisze:O proszę - jeszcze nigdy mój utwór nie zaszedł tak daleko
U mnie podobnie .
A tak ogólnie, to z mojej 11 cztery są w górnej połówce nadal, a 1 w dolnej (mam nadzieję, że za dużo nie zdradzam).
Nie podejmowałem się jak np. Grycek typować, co wygra, ale jeśli wziąć pod uwagę to co akurat dla mnie powinno być w finale (czyli nie patrząc na gusta innych), no to faktycznie, oba te kawałki są nadal w grze.
Z mojej 11 też 2 utwory wpadły na siebie, ale ja się cieszę Bo 1 z nich na pewno będzie w top4 To normalnie mogło nie być takie pewne.
A reszta... cóż... mogło być dużo gorzej
Robinson pisze:Ale data rejestracji w przypadki abd3mz nie równa się dacie rozpoczęcia aktywności na forum. Pierwsze posty abd3mz pochodzą dopiero z jesieni.
Mimo wszystko mysle ze wtedy juz komentowałes z nami notowania LP3 To była wczesna jesień - wrzesień
abd3mz pisze:Nie trzymaj mnie już dłużej w niepewności!
abd3mz, rozwiązanie zagadki podał kajman :
kajman pisze:Czy dobrze kojarzę, czy to chodziło o pewną bardzo tajemniczą książkę?