lady pisze:Jak Ci się tak wszystko podoba to zagłosuj na Muddy'ego, Johna Lee i Elmore'a, będziesz trzeci po mnie i moim bracie
A kto wtedy zagłosuje na np. The Smiths? Mam aż za wielu outsiderów do wspierania Chociaż jeśli jeszcze nie głosowałaś, mogę zaproponować deal - zagłosuję na jednego z tych starych pierników, jak zagłosujesz na jeden wybrany przeze mnie utwór
albarn pisze:mogę zaproponować deal - zagłosuję na jednego z tych starych pierników, jak zagłosujesz na jeden wybrany przeze mnie utwór
To bez sensu: lady będzie musiała zrezygnować z jakiegoś bluesa by wesprzeć Ciebie, a Ty z outsidera, by wesprzeć ją - bilans wyjdzie na zero!
Oczywiście być może zwiększycie przez to szanse dwóch konkretnych utworów, ale także zmniejszycie dwóch innych.
albarn pisze:mogę zaproponować deal - zagłosuję na jednego z tych starych pierników, jak zagłosujesz na jeden wybrany przeze mnie utwór
To bez sensu: lady będzie musiała zrezygnować z jakiegoś bluesa by wesprzeć Ciebie, a Ty z outsidera, by wesprzeć ją - bilans wyjdzie na zero!
Oczywiście być może zwiększycie przez to szanse dwóch konkretnych utworów, ale także zmniejszycie dwóch innych.
albarn pisze:Chociaż jeśli jeszcze nie głosowałaś, mogę zaproponować deal - zagłosuję na jednego z tych starych pierników, jak zagłosujesz na jeden wybrany przeze mnie utwór
LLucky pisze:To bez sensu: lady będzie musiała zrezygnować z jakiegoś bluesa by wesprzeć Ciebie, a Ty z outsidera, by wesprzeć ją - bilans wyjdzie na zero!
Wiesz co, ja głosuję dla idei. Myślę że jakieś 80% kawałków na które głosuję nie ma żadnych szans na pierwszą setkę, ale głosuję, bo to moje ulubione piosenki i uważam, że jeśli ktoś powinien je wesprzeć, to powinienem to byc ja. Wśród moich głosów jest zaledwie kilka takich, o których wiem że na pewno będą na TWC i chcę im pomóc osiągnąć jak najlepszą pozycję.
lady pisze: zagłosowałam już.
No to za rok
Ostatnio zmieniony pt gru 20, 2013 9:58 pm przez albarn, łącznie zmieniany 1 raz.
albarn pisze:Chociaż jeśli jeszcze nie głosowałaś, mogę zaproponować deal - zagłosuję na jednego z tych starych pierników, jak zagłosujesz na jeden wybrany przeze mnie utwór
zagłosowałam już.
ja też ale bez większych emocji bo ... żaden jak zwykle utwór nie załapie się do setki...
kamil_snk pisze:Może niekoniecznie pocztowe, ale jednak.
Potwierdzam. Specjalne karty, które się dziurkowało w odpowiednich miejscach. Ja tego nie używałem, ale znam osobiście takie osoby, które z tego korzystały.
Rzadko chyba się spotyka tak zgodne damsko-męskie rodzeństwo
Co do głosowania na TWC i PTW, to zawsze bardzo się cieszę, gdy ktoś pisze, że celowo głosuje tylko na utwory spoza TOP 100 ostatniego topu. I tak sobie pomyślałem, że skoro po cichu "oczekuję" tego od innych, to chyba sam też powinienem tak zrobić... Tym bardziej, że w tym roku w końcu do zestawu trafiło sporo świetnych nowości, które notabene powinny być w nim już od dawna i których dotychczasowy brak był bardzo niezrozumiały
zbyszu pisze:Głosowanie za pomocą kartki...to dopiero by poprzewracało zestawienie...
Ciekawe byłoby głosowanie alfabetem Morse'a.
Tak, zwłaszcza jakby były zakłócenia w transmisji.
Przypomniało misie, jak Marcin Kydryński robił top Stinga i ktoś głosował na utwór "Storms of Jerusalem" czy jakoś tak...
Rzadko chyba się spotyka tak zgodne damsko-męskie rodzeństwo
Co do głosowania na TWC i PTW, to zawsze bardzo się cieszę, gdy ktoś pisze, że celowo głosuje tylko na utwory spoza TOP 100 ostatniego topu. I tak sobie pomyślałem, że skoro po cichu "oczekuję" tego od innych, to chyba sam też powinienem tak zrobić... Tym bardziej, że w tym roku w końcu do zestawu trafiło sporo świetnych nowości, które notabene powinny być w nim już od dawna i których dotychczasowy brak był bardzo niezrozumiały
Emilia pisze:Kajmanie, czytałeś Jeżycjadę?! Ależ się cieszę, bo mam całą i uwielbiam po prostu. Mówisz, że Opium najlepsze i masz rację.
Czytałem całą. Kilka części nawet więcej niż dwa razy.
I jestem prawie pewien, że pani Małgorzata wykorzystała na jednej z ostatnich okładek pewne moje zestawienie.
Oczywiście mój niezagrożony od lat numer jeden zestawienia, czyli This Charming Man The Smiths (w umowie nie było, że zaproponowany utwór musi się drugiej stronie podobać)
A mi co byś wybrała?