Na kurzej stópce?słoik pisze:lady też mieszka.MartAnna pisze: ...bo nie zawsze mam dostęp do internetutak to jest, jak w lesie się mieszka

Dobranoc, przełączam się na Jacka w Chinatown.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Na kurzej stópce?słoik pisze:lady też mieszka.MartAnna pisze: ...bo nie zawsze mam dostęp do internetutak to jest, jak w lesie się mieszka
Miszon, a co? PROSTO z mostuMiszon pisze:U! Jolly! Jaka odważna propozycja!
Takoż i ja się cieszę.gżegoż pisze:Bardzo się cieszę, że przynajmniej w jednej kwestii mamy z Emilią identyczne poglądy!Emilia pisze:Ja Niemców (brrrr...)lady pisze:Ale to Hiszpan, a ja Hiszpanów nie znoszę, wszyscy wiedzą dlaczego![]()
Podążam za Tobą.Emilia pisze:Dobranoc, przełączam się na Jacka w Chinatown.
Że cokonwicki1980 pisze:Są gatunki znacznie gorsze, np. niemieckie country, polski rap, bawarska muzyka ludowa i death metal.
Dobre disco zawsze się obroni
Naprawdę się cieszę ponieważ to jest moja pierwsza wygrana od czerwca 1983 roku czyli od kiedy słucham Trójkijotem3 pisze:Na prawie 50 odpowiedzi tylko dwie osoby odgadły układ dzisiejszej pierwszej trójki!!!
Nagrody pocztą ślimaczą trafią do Panów na B.:
1. BEAR
2. BOBBY-X
GRATULUJĘ!!!
Poproszę o adresy domowe na mejla
Nooo... raczej wątpię!słoik pisze:I uważasz, że politykom przywalił tą rurą? Raczej słuchaczom między uszy. Naprawdę wolałbym z jego strony szpilkę pod paznokieć od tego kija bejsbolowego.Sundrajta pisze:bo właśnie czasami trzeba przywalić z grubej rury!
A jeszcze tyle trzeba znieść. Allez.
Skoro wolisz Zetkę, RNNF FM, Eskę Wawę, Zet Gold, Tok FM-y i inne to co robisz na tym forum? Zaloguj się na innych a tu daj sobie siano i już.prz_rulez pisze: To już chyba totalnie nie jest "moja" muzyka. Fajnie mi się słucha listy, ale gdy zaczynam się skupiać na poszczególnych kawałkach... Masakra.
Zaraz, zaraz. Ja też odgadłem tylko nie wiem dlaczego mnie wyautowanojotem3 pisze:Na prawie 50 odpowiedzi tylko dwie osoby odgadły układ dzisiejszej pierwszej trójki!!!
Nagrody pocztą ślimaczą trafią do Panów na B.:
1. BEAR
2. BOBBY-X
GRATULUJĘ!!!
Poproszę o adresy domowe na mejla
A dlaczego jest na szczycie? Lista Trójki nie jest odrealniona, to jest sama prawda w tym wypadku. Ja temu utworowi życzę kolejnych 5 tygodni na szczycie i obecności na LP3 tak gdzieś do wakacji. To ten chłam, który słyszy się tu i tam jest odrealniony moim zdaniem. No, ale każdy ma swój punkt widzenia odnośnie odrealnienia - realnie patrząc...prz_rulez pisze:Słysząc ten numer jeden, to odniosłem wrażenie, że lista Trójki jest odrealniona(...)
a tu już pięć... razy na szczycie.
Akurat "Polski" to nigdzie więcej nie uświadczysz. Już prędzej "Arahję" oraz "Panie Waldku" (kiedyś w 3 literach). W ogóle jak już praktycznie nie ma Eski Rock, to został pop, disco i ubóstwo w polskim radiu (z wyjątkiem Wawy i paru większych miast). No a "Prosto" że nigdzie nie grają, to już w ogóle nie ma się co dziwić; natomiast z pewnością jest to najważniejszy utwór Kultu w ostatnim 10-leciu (tylko z wersji płytowej, bo ta radiowa jest fatalna).tadzio3 pisze:Kult kompletnie pomijany we w większości radiach (oprócz "Gdy nie ma dzieci" czy Polski")