kajman ma własne archiwum w swoim mózgu a inne może nieco się kłóci z jego własnym?JaceK pisze:Rozwiniesz swoją myśl?kajman pisze:W to nie wchodzę. I tak dla mnie archiwum jest nie do przejścia.
Oo. Jest i Mokotów. I Strachy na Lachy!!!
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
kajman ma własne archiwum w swoim mózgu a inne może nieco się kłóci z jego własnym?JaceK pisze:Rozwiniesz swoją myśl?kajman pisze:W to nie wchodzę. I tak dla mnie archiwum jest nie do przejścia.
Zdecydowanie jestem za zapisem jaki jest na liście i w nawiasie właściwym (jeżeli nie są zgodne). Np. Młode koty noszą wykrochmalone kołnierzyki (potem na płycie... sorry, ale nie pamiętam tytułu z płyty). A z kolei ewidentne błędy Marka omijasz mimo zwrócenia uwagi.JaceK pisze:Rozwiniesz swoją myśl?
Jeśli było tylko 'PL' i 'ZG' to trzymając się konwencji należy dodać mix w postaci 'PL/ZG' Ale już pojawił się przykop, że raz pisane jest tak, a innym razem odwrotnie (co było zwykłą pomyłką), i to ma diametralne znaczenie. Więc się 'zapytowywuję': co sądzicie, bo przy okazji cotygodniowej listy wiecej osób może zapoznać się z tymi problemami. Dział [Poprawki...] nie wszyscy sledzą, a jeszcze mniej tam się wypowiadają.LLucky pisze:Nie to miałem na myśli. Raczej coś w stylu MIX albo V/A.
Kod: Zaznacz cały
| 15 | 16 | 11 | +1 | Mokotów - Strachy na Lachy | PL |No właśnie, końca świata nie będzie, bo wszyscy znają i dzień i godzinępiotr1990 pisze:E tamEmilia pisze:Nie znasz dnia, ni godziny.piotr1990 pisze:Nie wiem o ile się pomylili, ale to niemożliwe żeby 21 grudnia wszystko się tak nagle zakończyło...nie wierze i tak
może awansował ? Bardzo bym sie z tego ucieszyłVILKI pisze:a co ze starym markiem? gdzie go wcięło??
To jak Ci się udało coś do niej włożyć?Martyr pisze:Nasza jest jakby komórkowa![]()
, moze kiedyś uda mi sie dzięki niej wysłać smsa
![]()
Kod: Zaznacz cały
| 14 | 12 | 13 | -2 | Padam - Maria Peszek | PL |znaczy spadam spadamJaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 14 | 12 | 13 | -2 | Padam - Maria Peszek | PL |
kurna, jakby mało featów było na naszej liście.LLucky pisze:"The album, aside of John Lee Hooker, Jr. and “Daddy’s Cash”, will be featuring Beata Bednarz
więc może napisać "feat. Beata Bednarz"?
Nie wiem, ale pewnie na youtubie jest już jakaś solucja.Miszon pisze:I ile godzin trzeba, żeby przejść archiwum?LLucky pisze:A na którym jesteś levelu?kajman pisze:W to nie wchodzę. I tak dla mnie archiwum jest nie do przejścia.
Błędy Marka? A to Pan-Marek się myli? To raczej jego interpretacja, a nie pomyłka.kajman pisze:Zdecydowanie jestem za zapisem jaki jest na liście i w nawiasie właściwym (jeżeli nie są zgodne). Np. Młode koty noszą wykrochmalone kołnierzyki (potem na płycie... sorry, ale nie pamiętam tytułu z płyty). A z kolei ewidentne błędy Marka omijasz mimo zwrócenia uwagi.
Właśnie, ja nie znam godziny. Może mnie ktoś uświadomić?lady pisze:No właśnie, końca świata nie będzie, bo wszyscy znają i dzień i godzinępiotr1990 pisze:E tamEmilia pisze:Nie znasz dnia, ni godziny.nie wierze i tak
Języka chyba tak, wykonawcy nie. Co najmniej dwóch było wyżej.Miszon pisze:Bardzo miły zaskok zresztą. Czy to rekord dla języka czeskiego na Liście?
21:21:21 21.12.2012Emilia pisze:Właśnie, ja nie znam godziny. Może mnie ktoś uświadomić?lady pisze:No właśnie, końca świata nie będzie, bo wszyscy znają i dzień i godzinę
czyli..kajman pisze:Języka chyba tak, wykonawcy nie. Co najmniej dwóch było wyżej.Miszon pisze:Bardzo miły zaskok zresztą. Czy to rekord dla języka czeskiego na Liście?
Zdecydowanie nie. Skończyły w poczekalni. Ale potem sam Piotrek w inne miejsce podłączył i całkiem wysoko zaszedł.VILKI pisze:a holki z naszej szkolki nie byli wyżej? nie pamiętam już ....
są normalne drzwiczki których otwarcie prowadzi do bębnakajman pisze:To jak Ci się udało coś do niej włożyć?
Sprzedajmy kajmana do zoo albo cyrku. Za kraczącego gada dostaniemy fortunę.VILKI pisze:znowu wykrakałeśkajman pisze:Ania 7 w dół![]()
![]()
. Niech tylko Brodka coś takiego powtórzy i będę happy.
Ja mawiam:Emilia pisze:Nie znasz dnia, ni godziny.
też pomyślałam o Panu Marku!JaceK pisze:Niedźwiedź... ma szansę być gwiazdą internetu! Szukają tylko śmiałka by zainstalować kamerkę w gawrze.
Panie Marku. Proszę udostępnić swój gawr!