seblit pisze:Ja się tylko zastanawiam, czy znaleźli się masochiści, którzy wyłożyli 20 zł na oglądanie partaczy? Niedługo mecze z San Marino będą zacięte i pełne emocji.
Dlatego ja po zakończeniu EURO2012 postanowiłem bojkotować naszą "wspaniałą" reprezentację i kibicuję przeciwnikowi. Dzisiaj jestem za CZARNOGÓRĄ - na razie jest dobrze - prowadzą 2:1 !!!
Szalejesz dziś na forum. Rewolucja na Liście, kibicujesz przeciwnikom... Dodasz na pewno kolorytu temu forum.
Niestety humor mi się popsuł bo jest 2:2 ale liczę że CZARNOGÓRA wygra ten mecz
lady pisze:Niech ktoś wreszcie przyjedzie do mnie i zobaczy jak ja mam wszędzie daleko
A z Wołosatego byłoby jeszcze dalej Ale nie narzekaj, i tak mieszkasz w bardzo fajnych okolicach! Ja bym chciał mieszkać na stałe w Piaskach na Mierzei Wiślanej
Ja jestem patriotką, kibicuje do końca, no ogół ich, ale zawsze za Polakami.
A już szczyt wzruszenia, to Mazurek i nasi na podium, dlatego stanowczo za mało misji TVP w relacjach tego, co obecnie w Londynie.
Podsumowując dzisiejsze notowanie uważam, że jest dobrze. Dwa tygodnie temu było bardzo dobrze, zwłaszcza w czołówce, ale dzisiaj bynajmniej wybryk ubiegłotygodniowy został naprawiony. Dobranoc wszystkim i do następnego razu.
Mając do wyboru Anathemę i Luxtorpedę, to wolę jednak Anathemę.
Zaskoczyło mnie dziś wypadnięcie Happysad.
Ciekawe co w N20 - może Made In Poland podskoczyło nieco. W to, że pojawią się tam The Hives lub Jessie Ware, nie wierzę już niestety.
Dzięki za fajny wieczór i do przeczytania/napisania.
Ostatnio zmieniony pt wrz 07, 2012 9:56 pm przez animag, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi odludzie kojarzy się z zacofaniem. Mentalnym zwłaszcza. Chyba, że takie totalne odludzie. Ale wtedy z kolei wszędzie daleko - mimo wszystko lepiej jest, jeśli ktoś jest blisko, gdy potrzebujemy pomocy. No i jechać ileś godzin do miasta - straszne.
lady pisze:A w ogóle to nie wyobrażam sobie, by mieszkać gdzieś indziej niż w Bieszczadach.
a ja nie wyobrażam sobie mieszkania (a przynajmniej częstego bytowania) w mieście mniejszym niż 100 tysięcy mieszkańców. No, chyba, że byłaby to stolica Luksemburga lub innego, małego acz bogatego państewka
Ostatnio zmieniony pt wrz 07, 2012 10:05 pm przez prz_rulez, łącznie zmieniany 1 raz.