Empik pisze:to ja już mam imię dla psa. mówi się, że powinno w sobie mieć literę "r", wtedy podobno pies lepiej reaguje. skoro tak, to może Rosół? i kulinarne, i "r" posiada, i zacne jest.
To jeszcze może być kRupnik,baRszcz, pomidoRowa, żuRek, a nie, żur to oklepane.
Empik pisze:to ja już mam imię dla psa. mówi się, że powinno w sobie mieć literę "r", wtedy podobno pies lepiej reaguje. skoro tak, to może Rosół? i kulinarne, i "r" posiada, i zacne jest.
kRupnik mi się podoba. baRszcz zbyt chrzęszczące, a pomidoRowa za długo.
kRupnik mi się podoba. baRszcz zbyt chrzęszczące, a pomidoRowa za długo.
| 15 | 17 | 5 | +2 | Dzieje grzechu - Muniek & Anna Maria Jopek | PL |
Niedawno odkryłem tekst jaki kiedyś napisał Muniek : " A ja wierzę w święte jeże . Kiedy pije , pije szczerze. Kiedy pije , Bóg mnie strzeże " ( Karuzela ) HAHAHA. Lubię tą piosenkę. Muniek i A.M.J fajnie śpiewają.
A wracając do tekstu co podałem , co uważacie? Czy ten tekst z punktu ostatnich wydarzeń jest śmieszny ?
mara pisze:
możesz, zaraz się posłucha choć z netem krucho-najwyżej za tydz będziecie mieć wakacje ode mnie..
a co takiego się dzieje ?
na moim świeżo wyhodowanym chomiku szykuję właśnie prawdziwą ucztę dla miłośników gitary 100 najlepszych solówek według " Guitar Worlda " dostałam to kiedyś na płycie od wujka i tak zrodziła się moja miłość do gitary
choć powiem Wam że wujek tam niektóre miejsca pozamieniał - na przykład Jane's Addiction i Smashing Pumpkins zamienił na Iron Maiden i UFO i nie powiem żebym mu to miała za złe
Muńka ustrzeliłam w Znawcy
Jak pies ma mieć R to proponuje krótko - Imer.
Czy ktoś wie czyja płyta jutro w porannym programie?
Fanów Edyty Bartosiewicz zapraszam do słuchania Listy Osobistej, sam sobie nastawie przypomnienie, bo rzadko słucham audycji.
To jeszcze a propos zajawki "Raportu..." - właśnie to mnie w audycji denerwuje, pan Rosiak znów zrobi program z tezą (dla niepoznaki na jej końcu stawia znak zapytania).
| 15 | 17 | 5 | +2 | Dzieje grzechu - Muniek & Anna Maria Jopek | PL |
Niedawno odkryłem tekst jaki kiedyś napisał Muniek : " A ja wierzę w święte jeże . Kiedy pije , pije szczerze. Kiedy pije , Bóg mnie strzeże " ( Karuzela ) HAHAHA. Lubię tą piosenkę. Muniek i A.M.J fajnie śpiewają.
A wracając do tekstu co podałem , co uważacie? Czy ten tekst z punktu ostatnich wydarzeń jest śmieszny ?
tę linijkę na koncertach śpiewa publiczność, acapella oczywiście. kiedyś w Łodzi całą piosenkę śpiewała publiczność, ja również.
ta płyta Muńka to swego rodzaju eksperyment, który mi się średnio podoba. dużo bardziej wolę Muńka z T.Love.
Abby95 pisze:Chyba zaraz sobie pójdę oglądać "Ostry Dyżur"...
Może nazwać psa ER?
Może... Byłoby mi bardzo miło. Albo jakieś inne imię związane z ER... Nazwij go Carter, albo Kovač, albo Ross, albo Greene... Ale to przecież nazwiska...