Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
KonradKombajn pisze:
Cześć! Już wróciłem, ponieważ miałem transport, a nikt ze znajomych na koncertach nie zostawał. Rekordu nie było, ale i tak świetna zabawa. Za rok też trzeba będzie pojechać
Słyszałam że Was deszcz wystraszył Choć coś tak myślę, że naszego rekordu sprzed roku to długo nikt nie pobije ...
co do Edyty - nie przepadam, a te apele w Trójce " kiedy płyta " itd drażnią mnie niemiłosiernie - brzmi to jakby pani Edyta była jakimś Led Zeppelin conajmniej
* 87 II "Czas nas uczy pogody..." - miałem wtedy 5 lat - nie ukąłdałem jeszcze listy, ale w Programie Pierwszym Polskiego Radia chyba leciało juz. radio te grało cały czas u nas w domu, w kuchni...
O boże..jest u mnie koleżanka, ja siecze na kompie swoim, ona na laptopie ( ta i nieomalże gadamy via gadu gadu), włączyła na chwile radio jakieś u siebie..zgadnijcie co akurat lecialo..owl..
Wyniki poprawione (ale następnym razem prosiłbym szybciej) naszego topu 1 godziny. Głosowało 11 osób (głosów niepełnych nie liczyłem.
1. 94 Kult
2. 78 Republika
3. 76 Kobranocka
4. 62 Ewa Demarczyk
5. 62 Hey
6. 53 Kazik
7. 52 Maryla Rodowicz
8. 52 Perfect
9. 51 Strachy na Lachy
10. 24 Chłopcy z Placu Broni
Jedyna zmiana na miejscach 7-8.
Ojej, nie siejcie afery - po prostu naszemu Rzecznikowi trochę 'automat' zaszwankował i wyrzucił nie to miejsce co trzeba, a niektórzy zdążyli zobaczyć tą pomyłkę... Ale na przyszłość radziłbym nie dzielić się nią .
Nie witałem się? Dzień dobry wieczór, słucham od początku.
Super zaczęła się ta godzina...
1 z niewielu Kultów, który b. lubię.
Świetny Tilt
Rewelacyjna Edyta (też nie doceniałem tego kawałka na początku)
Piękna piosenka P. Łobaszewskiej...
polecam Wam płytkę Łobaszewskiej i Crash "Senna opowieść Jana B."
A swoją drogą to Cygan fajny tekst wtedy napisał, później zdarzyło mu się kilka gniotów wysokiego kalibru...
zbyszu pisze:* 87 II "Czas nas uczy pogody..." - miałem wtedy 5 lat
A ja tak naprawdę zaprzyjaźniłem się z tą piosenką na koncertach Stanisława Sojki.
Jego manieryczne, acz genialne wykonanie.
Chyba płyta "In concert" Soyki z Yaniną Iwańskim.
lady pisze:Słyszałam że Was deszcz wystraszył Choć coś tak myślę, że naszego rekordu sprzed roku to długo nikt nie pobije ...
Rano kropiło i po skończeniu "Hey Joe" znowu zaczęło ci co mieli iść na koncerty i tak pewnie poszli. Myślę, że rok temu taki rekord padł bo Deep Purlple było. W tym roku aż takich gwiazd nie było, a chmury trochę może i wystraszyły...