Miło widzieć tu Piotrka Niedźwiadka.adamwadameria pisze:Witam! Dobrze, że jesteś.PeterCub pisze:Witam, wszedłem na Bring Me Home. (...)Pozdrawiam forowiczów i forowiczki.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Miło widzieć tu Piotrka Niedźwiadka.adamwadameria pisze:Witam! Dobrze, że jesteś.PeterCub pisze:Witam, wszedłem na Bring Me Home. (...)Pozdrawiam forowiczów i forowiczki.

Coś z Yes. Trudny tytułalbarn pisze:Takie pytanko: z jakiej piosenki pochodzi ten jingiel poprzedzający premiery? Co, młody jestem to nie wiem
 .
 ."Into The Lens" zespołu Yes/albarn pisze:Takie pytanko: z jakiej piosenki pochodzi ten jingiel poprzedzający premiery? Co, młody jestem to nie wiem

Nooooo, jeden z lepszychmarsiv pisze:JUŻ- RAZ DWA TRZY ato dla mnie najlepszy kawałek na liście

O wiele lepsza piosenka od "Dalej niż sięga myśl" może zajdzie dalej niż poprzedniczka?sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 23 | 45 | 1 | +22 | Już - Raz, Dwa, Trzy | PL |
Racja, mnie osobiście już zima zbrzydła, ale kawałek świetny i trochę szkoda. Pozostaje mieć nadzieję, że nie zniknie z listy tak szybko jak śnieg za oknemadamwadameria pisze:Może będą następne utwory, bo ten wyjątkowo nie na ta porę roku,goldfish132 pisze:Lao Che w dół, szkoda
przy całym szacunku do Lao i tego solidnego utworu.

Miało być z repertuaru Cher.kajman pisze:A tak gwoli ciekawostki to z repertuaru Sade w zestawie jest jeszcze Walking in Memphis.

Siostra ma dużo siniaków w wyniku tych zmagań?Magda92 pisze:Witam wszystkich właśnie udało mi się dostać do komputera po zmaganiach z młodszą siostrą:)

Mam ostatnio tak wielką fascynację Lao che, a szczególnie po koncercie uwielbiam ich sto razy bardziej, nawet to chociaż wielu uważa to za jedno ze słabszych. Ja osobiscie nie lubię z nowej płyty "ŻYCIE JEST JAK TRAMWAJ"Neo01 pisze:Magda, nie błądź, chyba że na koncertach grają to na rockowoMagda92 pisze:Uwielbiam to nagranie ale na Zimę to już chyba nie czas:)
DziękujęKertoip pisze:"Into The Lens" zespołu Yes/

nie będzie, bo Kuba pewnie nie zdążył z pracyMartyr pisze:też jestem ciekawabobby-x pisze:Czy dzisiaj nie będzie miksu Kuby?ale chyba już musiałoby coś polecieć w eter :roll

Nie nie nie i jeszcze raz nie wszelkim przejawom tej okrropnej pory roku. Wczoraj byłem w krótkich gatkach na zewnątrz i tak ma pozostać co najmniej przez pół roku (a potem na półkulę południowąanowika pisze:Lady, ty chyba miłośnie o zimie (porze roku) się wypowiadasz, nie mogę się doczekać już styczniowych mrozów, nawet zimowe odzienie jakoś tak żal do szafy upchnąć
 )
 )
Wciąże nie mogę się przemóc, tak, żebym mógł w końcu go kupić.lampart pisze: Coraz bardziej lubię Raz Dwa Trzy. No i ich nowy album
Udało się drogą mediacji:):)Robinson pisze:Siostra ma dużo siniaków w wyniku tych zmagań?Magda92 pisze:Witam wszystkich właśnie udało mi się dostać do komputera po zmaganiach z młodszą siostrą:)
Ale tam to zawołanie "wicka wicka Wild Wild West" miało jakiś urok jednak.Miszon pisze:Wild wild west i teraz powinien wchodzić rap pana Willa Smitha.

Mnie z nowej płyty fascynuje tylko "Krzywousty"Magda92 pisze:Mam ostatnio tak wielką fascynację Lao che, a szczególnie po koncercie uwielbiam ich sto razy bardziej, nawet to chociaż wielu uważa to za jedno ze słabszych. Ja osobiscie nie lubię z nowej płyty "ŻYCIE JEST JAK TRAMWAJ"

Nie lubisz rege?bear pisze:Raz Dwa Trzy Reggae Rockers, najsłabszy utwór na płycie...
Siema KertoipKertoip pisze:dobry wieczór się z Państwem.
To on nie nadaje się na współpracownika listy w takim razie.bobby-x pisze:To Owl City podoba się jakiemuś Marcinowi - stałemu współpracownikowi listy, kto to kurcze jest?

akurat w tym przypadku o piosence mówiłam, ale co do zimy mam podobne odczuciaanowika pisze:Lady, ty chyba miłośnie o zimie (porze roku) się wypowiadasz, nie mogę się doczekać już styczniowych mrozów, nawet zimowe odzienie jakoś tak żal do szafy upchnąć
 Nie cierrrpię upałów
 Nie cierrrpię upałów  
też mam taką nadzieję, świetnie to zagrali w TrójceMagda92 pisze:Szkoda że nie grają jakichś innych utworów z ost. płyty Lao Che . Ja bym proponowała "Magistrze Pigularzu"

Ja się nie mogę uwolnić od całej płyty (i nie chcę):) No a "Krzywousty"- oczywiscie dla mnie też super:)Neo01 pisze:Mnie z nowej płyty fascynuje tylko "Krzywousty"Magda92 pisze:Mam ostatnio tak wielką fascynację Lao che, a szczególnie po koncercie uwielbiam ich sto razy bardziej, nawet to chociaż wielu uważa to za jedno ze słabszych. Ja osobiscie nie lubię z nowej płyty "ŻYCIE JEST JAK TRAMWAJ"