Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)
No ja też bym chciał.
Chciałbym też usłyszeć nasz forumowy TWC, ale nie wiem, czy to nie za późno, żeby ktoś się zdążył przygotować do jego poprowadzenia.
ku3a pisze:Najwyżej znajdujące się w podsumowaniu piosenki, które nigdy nie były choćby w Poczekalni LP3 (bez względu na to czy były w zestawie do głosowania czy nie)
Tego nie rozumiem. Głosujemy przecież tylko na utwory, które są w zestawie na LPP3. Kiedyś było inaczej?
i jeszcze:
17. 19. 2. 1. BUCOVINA ORIGINAL - Shantel
18. 17. 4. 1. LOADED AND ALONE - Hinder
19. 16. 5. 1. JOHNNY & MARY - Nouvelle Vague & Ania Dąbrowska
Faktycznie!
NIe pamiętałem tego, a widzę że nawet głosowałem w tej ankiecie (na 4xNIE ). Ale dopiero niecały miesiąc byłem na forum to za wiele razy nie zdążyłem zagłosować, stąd może nie pamiętałem.
To od którego notowania się to zmieniło?
Podsumowanie 2009 roku, hmm :> Wolałbym Top Wszech Czasów forumowy, ale podsumowanie też byłoby fajne
ku3a pisze:
no i dobrze, bo nad czym tu się zastanawiać jak się strzela . pierwszy konkurs był trudniejszy, bo nikt nie pomylił się o mniej niż 5 oczek, ale chyba nie było tak źle, skoro jedną z osób byłeś właśnie Ty .
Ooo. A wydawało mi się, że uważnie słuchałem ;]
ku3a pisze:
mateusz15 pisze:Co ciekawe, ciągle nie wiem jakie są poprawne odpowiedzi ;p
ale:
- tylko jeśli Gary nie będzie chciał poprowadzić
- jeśli wszyscy uznają, że mogą poczekać te kilka dni (pewnie około tygodnia), a nie poznać wyniki naszego topu przed topem trójkowym
- jeśli ktoś mi pomoże zebrać wszystkie odpowiednie utwory, jeślibym jakichś nie miał, a początek roku to może być okres kiedy niespecjalnie będę miał czas na uzupełnianie kolekcji
- i jeśli w przyszłorocznej ramówce Radia Orbit znajdzie się czas na taką dodatkową, okolicznościową audycję...
ale:
1. tylko jeśli Gary nie będzie chciał poprowadzić
2. jeśli wszyscy uznają, że mogą poczekać te kilka dni (pewnie około tygodnia), a nie poznać wyniki naszego topu przed topem trójkowym
3. jeśli ktoś mi pomoże zebrać wszystkie odpowiednie utwory, jeślibym jakichś nie miał, a początek roku to może być okres kiedy niespecjalnie będę miał czas na uzupełnianie kolekcji
4. i jeśli w przyszłorocznej ramówce Radia Orbit znajdzie się czas na taką dodatkową, okolicznościową audycję...
1. Ja nie mam ani głosu, a nawet sprzętu ku temu, więc zamiaru takiego nie mam.
2. Ja nie mam nic przeciwko. W takim razie nie będzie rozgrzewka, tylko deser po topie.
3. Ja mogę dostarczyć Ci wszystkich brakujących, patrząc na obecną czołówkę.
4. Na to niestety nie mam wpływu.
EDIT: ad 2 Gdyby było przed topem to opowiadałem się za opcją np. top 20 bez znajomości wcześniejszych pozycji. A w takim układzie byłbym za prezentacją top 100 w częściach, potem czołówka w radio i na koniec miejsca poniżej setnego.
ku3a pisze:Najwyżej znajdujące się w podsumowaniu piosenki, które nigdy nie były choćby w Poczekalni LP3 (bez względu na to czy były w zestawie do głosowania czy nie)
Tego nie rozumiem. Głosujemy przecież tylko na utwory, które są w zestawie na LPP3. Kiedyś było inaczej?
Było i to długo, chociaż ja sam nigdy nie zagłosowałem inaczej niżeli to, co jest w zestawie. Szkoda, że w podsumowaniu utworów, które nigdy nie dostały się na LP3 nie było utworów, które nie były nawet w zestawie. Fakt, że to były najczęsciej pojedyńcze głosy, ale chyba zdażały się wyjątki. To pamiętam też, że któreś Placebo było na takich zasadach na forowej liście (chyba Meds) i potem jak została dodana do zestawu nie była nowością, ale powrotem.