ksch pisze:czas najwyższy na The Empty Bottle. Tydzień temu przypominałem...
A mnie się cholernie podoba Come On Get High.
z tych utworów, które z tej płyty słyszałem, ten podoba mi się zdecydowanie najbardziej.
Jak ja się cieszę z awansu Gaby. I dalej w górę, a z Kuczem to w dół.
to nie fair, mi żaden KONKURS odpowiedzi na Twoje zagadki nie podpowiada, na razie na moim koncie zero.
Trudno by było, żeby moje schizofreniczne drugie ja podpowiadało komuś innemu, ale pogadam z nim o tym. Może się demon jeden ode mnie odczepi...
A tak bardziej serio to całkiem niedawno to samo pytanie niedawno padło w KONKURSie na kanale IRC #trojka.
neon.ka pisze:Matko, wydaje mi się, że ja też jestem normalna - jeśli to jest przerażające, to ja nie mam więcej pytań.
[to odnośnie Stinga]
No, ale nie nagrywasz przy tym płyt, które sprzedają się w niewyobrażalnych nakładach. Zwykle ludzie dopatrują się jakiś specjalnych cech u takich indywiduów. Wszelki ich brak jest złamaniem pewnych przekonań. Nie jest to mądre, ale cóż poradzić
Ostatnio zmieniony sob lis 21, 2009 10:19 pm przez Nivo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nivo pisze:No, ale nie nagrywasz przy tym płyt, które sprzedają się w niewyobrażalnych nakładach. Zwykle ludzie dopatrują się jakiś specjalnych cech wśród takich indywiduów. Wszelki ich brak jest złamaniem pewnych przekonań. Nie jest to mądre, ale cóż poradzić
ok, ok, ale dla mnie określenie 'przerażające' jest trochę nie na miejscu.
mam mieszane uczucia co do tego VooVoo... czymś chwyta za serce, ale czymś je zniechęca...
Nareszcie 2 PJ wymieniły się kolejnością.
A tak swoją drogą to ciekawe kiedy dodadzą do zestawu "Just Breathe" . Dziwną politykę singlową prowadzą chłopaki z PJ. Wydają jeden po drugim.
Dla mnie Haydamaky to zdecydowanie jeden z najlepszych numerów na liście. Głównie pod względem muzykalności (oj Waglewski się postarał). Męczy nieco klimatem motywu głównego, stąd może mało przebojowy.
Nivo pisze:Dla mnie Haydamaky to zdecydowanie jeden z najlepszych numerów na liście. Głównie pod względem muzykalności (oj Waglewski się postarał). Męczy nieco klimatem motywu głównego, stąd może mało przebojowy.
NIE ZGADZAM SIĘ!!! To beznadziejny utwór, jakieś ballady pozbawione ładu i składu...G'N'R to jest to !!!
exbitz pisze:Czyli pierwsza dziesiątka bez większych zmian...niestety nie wiemy ile utworówy bez zmian, więc nici z wcześniejszego obliczenia numeru 1...