słoik pisze:Mam już dość tych utworów, gdzie muzyka stanowi blady podkład do kiepskiego wokalu, tyle ostatnio na Liście brytyjskich popłuczyn po Joy Division (rakcja na White Lies). Panowie, Panie gdzie gitary, gdzie solówki na perkusji, gdzie jakieś mięsiste głosy?
słoik pisze:Mam już dość tych utworów, gdzie muzyka stanowi blady podkład do kiepskiego wokalu, tyle ostatnio na Liście brytyjskich popłuczyn po Joy Division (rakcja na White Lies). Panowie, Panie gdzie gitary, gdzie solówki na perkusji, gdzie jakieś mięsiste głosy?
Kertoip pisze:Skoro na pewno chcą zagrać tu bardziej niż tam to dlaczego nie zagrają? Może nie chcą? Podejrzewam że i tak Ty będziesz miała rację, bom ja z WOSu cinki jest i argumentów nie wymyślę lepszych... Więc proponuję rozejm.
Rozjem. z Wosu mam 2, a z argumentów jestem naprawdę słaba. A tak w sumie to cała Polska to dziura.
słoik pisze:Co tam 0:1, Anita Włodarczyk jest rekordzistką świata.
No przecież. Po co się ekscytować piłką nożną, to g*wniany sport, pełen przypadkowości i niesprawiedliwości. Siatkówka - to sport dla prawdziwych mężczyzn!
Kertoip pisze:Skoro na pewno chcą zagrać tu bardziej niż tam to dlaczego nie zagrają? Może nie chcą? Podejrzewam że i tak Ty będziesz miała rację, bom ja z WOSu cinki jest i argumentów nie wymyślę lepszych... Więc proponuję rozejm.
Rozjem. z Wosu mam 2, a z argumentów jestem naprawdę słaba. A tak w sumie to cała Polska to dziura.
Pasuje mi jeśli tak stawiasz sprawę. to w tamtym roku miałem z WOSu 5 ale lekcje u nas wyglądały tak że babka się 5 minut spóźniała, 35 minut pytała z lekcji poprzedniej i z wiadomości prasowych (tak, mamy cuś takiego), a na realizację tematu ostaje się więc 5 minut... a ze sprawdzianów dostawałem 4 bo się kułem, a 5 z tychże wiadomości nie wiem dlaczego... no, a 5 na koniec zawdzięczam mej prezentacji o P-kowie którą wygłosiłem w połowie bo na więcej nie starczyło czasu
Kertoip pisze:Pasuje mi jeśli tak stawiasz sprawę. to w tamtym roku miałem z WOSu 5 ale lekcje u nas wyglądały tak że babka się 5 minut spóźniała, 35 minut pytała z lekcji poprzedniej i z wiadomości prasowych (tak, mamy cuś takiego), a na realizację tematu ostaje się więc 5 minut... a ze sprawdzianów dostawałem 4 bo się kułem, a 5 z tychże wiadomości nie wiem dlaczego... no, a 5 na koniec zawdzięczam mej prezentacji o P-kowie którą wygłosiłem w połowie bo na więcej nie starczyło czasu
U nas jest tak, że nasz brodaty nauczyciel (Rumcajs) po spóźnieniu 5 min. dyktuje do zeszytu 35 min. (jego tempo dyktowania + moja dysgrafia = nikt się nie rozczyta, a co dopiero nauczy) i pyta przez 5 minut wkurzających uczniów.