Napiszę tylko tyle, że bardzo lubię Tichnera.słoik pisze:Taka jak z Tischnera: cysto prawdo, tyz prawdo i ta trzecia na g?abd3mz pisze:Mi przychodzi do głowy inna prawda, ale może nie będę mówił jaka

Fajnie, że tu Wrong nie na pierwszym.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Napiszę tylko tyle, że bardzo lubię Tichnera.słoik pisze:Taka jak z Tischnera: cysto prawdo, tyz prawdo i ta trzecia na g?abd3mz pisze:Mi przychodzi do głowy inna prawda, ale może nie będę mówił jaka

A to nie u Pyzdry było? Czy też tego drugiego?słoik pisze:Taka jak z Tischnera: cysto prawdo, tyz prawdo i ta trzecia na g?abd3mz pisze:Mi przychodzi do głowy inna prawda, ale może nie będę mówił jaka

I tak to jest po prostu świetne
 I tak to jest po prostu świetne  Mam nadzieję, że pierwszym utworem, który zmieni Bullets na pierwszym miejscu będzie Magnificent
 Mam nadzieję, że pierwszym utworem, który zmieni Bullets na pierwszym miejscu będzie Magnificent  

]
]a było jak?falcoeagle pisze:Usłyszałem 14 do góry i 12 w dół...
To czemu jak liczę wychodzi mi, że 15 w górę poszło... Chyba źle znaczek postawiłem... Czas przejść na notowanie 'pełne' (z utworami, nie tylko trendYacy pisze:i tak jest 14 w góre 12 w dół i pozostałe po 2
 )
)
gdybym miał popsioczyć, to popsioczyłbym na "Pop", ale z drugiej strony jest tam jeden z moich najukochańszych utworów U2- "Staring at the sun"...tadzio3 pisze:Lepiej nie pisz. Nie trzeba tutaj burzy, którą mogłem niechcący rozpętać.abd3mz pisze:Mi przychodzi do głowy inna prawda, ale może nie będę mówił jaka.
Są osoby, które U2 będą bronić niczym Rejtan, podobnie z Depechami, dlatego co do tych zespołów należy mieć umiarkowaną opinię
 a co do Depeszów-jeżeli utrzymają ten poziom na nowej płycie, będzie dobrze. A jesłi będzie jeszcze lepiej, no to tym lepiej
  a co do Depeszów-jeżeli utrzymają ten poziom na nowej płycie, będzie dobrze. A jesłi będzie jeszcze lepiej, no to tym lepiej  wiem że masło maślane, ale zmęczony dziś jestem niemiłosiernie
  wiem że masło maślane, ale zmęczony dziś jestem niemiłosiernie  dzięki za współkomentowanie i do następnego
 dzięki za współkomentowanie i do następnego 
kochany, nie wierzysz we mnie?Kertoip pisze:Ufff... Wstrzymujemy się do za tydzień, chociaż pewnie nie będziemy mieli już pomysłu
 mam tydzień na wymyślenie sposobu samounicestwienia, no albo na zmuszenie całego Sierpca do głosowania na Boots
 mam tydzień na wymyślenie sposobu samounicestwienia, no albo na zmuszenie całego Sierpca do głosowania na Boots  z co najmniej jedną z tych rzeczy na pewno sobie poradzę.
 z co najmniej jedną z tych rzeczy na pewno sobie poradzę. 
 dla mnie to stanowczo za wcześnie.
 dla mnie to stanowczo za wcześnie. 
 ]
]Tak jak u mnie.kajman pisze:Jedno jest pewne. Z braku MGMT Depeche wchodzą na szczyt mojej koszmarlisty.
 (chyba, że się strują muchomorami
 (chyba, że się strują muchomorami   )
 )tak, tak... Jak nasza kochana Uzi się wnerwi to zamiast siebie otruje ciebie...tadzio3 pisze:Lepiej nie pisz. Nie trzeba tutaj burzy, którą mogłem niechcący rozpętać.abd3mz pisze:Mi przychodzi do głowy inna prawda, ale może nie będę mówił jaka.
Są osoby, które U2 będą bronić niczym Rejtan, podobnie z Depechami, dlatego co do tych zespołów należy mieć umiarkowaną opinię

Wiedziałem, że coś wymyślisz. Jak też będę kombinował.uzi pisze:kochany, nie wierzysz we mnie?Kertoip pisze:Ufff... Wstrzymujemy się do za tydzień, chociaż pewnie nie będziemy mieli już pomysłumam tydzień na wymyślenie sposobu samounicestwienia, no albo na zmuszenie całego Sierpca do głosowania na Boots
z co najmniej jedną z tych rzeczy na pewno sobie poradzę.
 Branoc!
 Branoc!A ja do "Pop" mam największy sentyment, bo to moje pierwsze zetknięcie z U2 w całości i tam są utowry mojej młodości (tzn dzieciństwa, bo młody to ja wciąż jestem)bear pisze:gdybym miał popsioczyć, to popsioczyłbym na "Pop", ale z drugiej strony jest tam jeden z moich najukochańszych utworów U2- "Staring at the sun"...tadzio3 pisze:Lepiej nie pisz. Nie trzeba tutaj burzy, którą mogłem niechcący rozpętać.abd3mz pisze:Mi przychodzi do głowy inna prawda, ale może nie będę mówił jaka.
Są osoby, które U2 będą bronić niczym Rejtan, podobnie z Depechami, dlatego co do tych zespołów należy mieć umiarkowaną opinięa co do Depeszów-jeżeli utrzymają ten poziom na nowej płycie, będzie dobrze. A jesłi będzie jeszcze lepiej, no to tym lepiej
wiem że masło maślane, ale zmęczony dziś jestem niemiłosiernie
dzięki za współkomentowanie i do następnego

już śpią?Yacy pisze:[goście trochę mi odpuścili]

neon.ka pisze:chociaż Wrong mi się podoba coraz bardziej.
 świetnie
 świetnie 

bardzo rozsądne podejście.tadzio3 pisze:Są osoby, które U2 będą bronić niczym Rejtan, podobnie z Depechami, dlatego co do tych zespołów należy mieć umiarkowaną opinię
 znowu brawo ten Pan.
 znowu brawo ten Pan.  
Kertoip pisze:tak, tak... Jak nasza kochana Uzi się wnerwi to zamiast siebie otruje ciebie...
 nie no, jestem zua, wiem, ale nie aż tak
 nie no, jestem zua, wiem, ale nie aż tak 
Ojej, to już nic nie napiszę o U2Kertoip pisze: tak, tak... Jak nasza kochana Uzi się wnerwi to zamiast siebie otruje ciebie...