Co z tego, że gorzej brzmi wersja radiowa od oryginału I tak to jest po prostu świetne Mam nadzieję, że pierwszym utworem, który zmieni Bullets na pierwszym miejscu będzie Magnificent
Dobranoc wszystkim, dzięki za 3 godzinne słuchanie Listy
Yacy pisze:i tak jest 14 w góre 12 w dół i pozostałe po 2
To czemu jak liczę wychodzi mi, że 15 w górę poszło... Chyba źle znaczek postawiłem... Czas przejść na notowanie 'pełne' (z utworami, nie tylko trend )
abd3mz pisze:Mi przychodzi do głowy inna prawda, ale może nie będę mówił jaka.
Lepiej nie pisz. Nie trzeba tutaj burzy, którą mogłem niechcący rozpętać.
Są osoby, które U2 będą bronić niczym Rejtan, podobnie z Depechami, dlatego co do tych zespołów należy mieć umiarkowaną opinię
gdybym miał popsioczyć, to popsioczyłbym na "Pop", ale z drugiej strony jest tam jeden z moich najukochańszych utworów U2- "Staring at the sun"... a co do Depeszów-jeżeli utrzymają ten poziom na nowej płycie, będzie dobrze. A jesłi będzie jeszcze lepiej, no to tym lepiej wiem że masło maślane, ale zmęczony dziś jestem niemiłosiernie dzięki za współkomentowanie i do następnego
Kertoip pisze:Ufff... Wstrzymujemy się do za tydzień, chociaż pewnie nie będziemy mieli już pomysłu
kochany, nie wierzysz we mnie? mam tydzień na wymyślenie sposobu samounicestwienia, no albo na zmuszenie całego Sierpca do głosowania na Boots z co najmniej jedną z tych rzeczy na pewno sobie poradzę.
Bullets na 1! no i pięknie!
z takim zakończeniem można spokojnie zasnąć.
ale ja jeszcze nie idę spać. dla mnie to stanowczo za wcześnie.
[może sobie jeszcze raz Linear obejrzę... ]
ale Wam mówię dobranoc.
do za tydzień.
paps!
Są osoby, które U2 będą bronić niczym Rejtan, podobnie z Depechami, dlatego co do tych zespołów należy mieć umiarkowaną opinię
tak, tak... Jak nasza kochana Uzi się wnerwi to zamiast siebie otruje ciebie...
Dobra, ja zmykam, choć nie do końca, bo będę pobierał Naszą Listę.
Co, Omega w Polsce??? Przecież oni mają chyba ze 70 lat.
W każdym razie dobranoc i do napisania za tydzień.
Kertoip pisze:Ufff... Wstrzymujemy się do za tydzień, chociaż pewnie nie będziemy mieli już pomysłu
kochany, nie wierzysz we mnie? mam tydzień na wymyślenie sposobu samounicestwienia, no albo na zmuszenie całego Sierpca do głosowania na Boots z co najmniej jedną z tych rzeczy na pewno sobie poradzę.
Wiedziałem, że coś wymyślisz. Jak też będę kombinował. Branoc!
gdybym miał popsioczyć, to popsioczyłbym na "Pop", ale z drugiej strony jest tam jeden z moich najukochańszych utworów U2- "Staring at the sun"... a co do Depeszów-jeżeli utrzymają ten poziom na nowej płycie, będzie dobrze. A jesłi będzie jeszcze lepiej, no to tym lepiej wiem że masło maślane, ale zmęczony dziś jestem niemiłosiernie dzięki za współkomentowanie i do następnego
A ja do "Pop" mam największy sentyment, bo to moje pierwsze zetknięcie z U2 w całości i tam są utowry mojej młodości (tzn dzieciństwa, bo młody to ja wciąż jestem)
Przepraszam, że tak w pierwszym poście po prośbie przychodzę, ale byłem jednym z tych ludzi, co z Londynu się odzywali i bardzo chciałbym mieć nagranie tej listy na pamiątkę - na pewno ktoś z Was nagrywał, a mi się stream online urwał i moje nagranie szlag trafił. Czy ktoś mógłby się ze mną na PM skontaktować w tej sprawie? Byłbym bardzo wdzięczny..
Pozdrawiam