ku3a pisze:
dobrze, zakonczmy juz ta wymiane zdan, tym bardziej, ze teraz przepiekna, lagodzaca emocje "Piosenka starych kochankow". Co Ty na to?
Ależ ja nic nie zacząłem. Nie napisałem o Tobie ani jednego złego słowa. Ani jednego osądu. W przeciwienstwie do Ciebie. Ale nie oczekuję przeprosin, tak jak W.SZ. Pan Prezydent.
PS. Dla mnie nudnawa (1-2-3). Piękna jest Nosowska!!! Co za text!!!
Ostatnio zmieniony sob lis 10, 2007 10:28 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
zbyszu pisze:To tak jak pisałem kilka stron wczesniej: MEGAsensacja. Głosy więc spływały lawinowo (???) czy jednak przyszło ich straszszsznie mało (???)
a moze po prostu jakas jednorazowa zorganizowana akcja jakiegos fanklubu czy czegos takiego?
Raczej jakiejś zorganizowanej grupy jajcarzy, którzy robią zadymę z jedną, dwoma piosenkami, a tydzień później zajmują się innymi.
zbyszu pisze:To tak jak pisałem kilka stron wczesniej: MEGAsensacja. Głosy więc spływały lawinowo (???) czy jednak przyszło ich straszszsznie mało (???)
a moze po prostu jakas jednorazowa zorganizowana akcja jakiegos fanklubu czy czegos takiego?
Raczej jakiejś zorganizowanej grupy jajcarzy, którzy robią zadymę z jedną, dwoma piosenkami, a tydzień później zajmują się innymi.
ktos zalozyla 150 kont iu glosuje tyle razy konta zakladal przez 5 lat zeby nie wzbudzac podejrzen a teraz daje czadu. powinni spradzac ip i zrobic tak zeby z jednego kompa wiecej niz 6 do 10 glosow nie bylo oddawane
a Nosowska jest rewelacyjna na koncertach był ktos na ktoryms z tych koncertow w tej trasie?? Naprawde sie oplacalo!!! Juz nie ma problemow z gloswm jak to bylo na koncercie dla MTV
marsvolta pisze:ktos zalozyla 150 kont iu glosuje tyle razy konta zakladal przez 5 lat zeby nie wzbudzac podejrzen a teraz daje czadu. powinni spradzac ip i zrobic tak zeby z jednego kompa wiecej niz 6 do 10 glosow nie bylo oddawane
ale przeciez teraz takie sprawdzenie jest, a przynajmniej bylo kilka tygodni temu. Jak sie zaglosowalo z danego kompa i potem probowalo sie zalogowac na tym samym kompie, ale z innym e-mailem, to bylo info, ze juz nie mozna zaglosowac.
To już trzecia piosenka na to samo kopyto, tylko że najsłabsza i do tego przywalona postękiwaniami i fatalnie zaśpiewanym refrenem. Gdyby nie to, może dałoby się tego słuchać.
marsvolta pisze:ktos zalozyla 150 kont iu glosuje tyle razy konta zakladal przez 5 lat zeby nie wzbudzac podejrzen a teraz daje czadu. powinni spradzac ip i zrobic tak zeby z jednego kompa wiecej niz 6 do 10 glosow nie bylo oddawane
Niedzwiezd mówił, ze "system" kasuje takie NIEUCZCIWE GŁOSY.
1 słuchacz=1 głos. No chyba , ze jeszcze za pomocą e-maila
marsvolta pisze:a Nosowska jest rewelacyjna na koncertach był ktos na ktoryms z tych koncertow w tej trasie?? Naprawde sie oplacalo!!! Juz nie ma problemow z gloswm jak to bylo na koncercie dla MTV
Dobrze, że to mówisz, bo występ Nosowskiej (a raczej jej warunki wokalne) na MTV Unplugged raczej mnie zdołował...