dziękuję za owacyjne przyjęcie;] na listę oczywiście będę głosował, choć, przyznam się szczerzę, nie słuchałem tej antenowej od czasu odejścia niedźwiedzia...
Grycek pisze:Na wszelki wypadek podam, kto jeszcze nie głosował(może od kogoś nie dotarły do mnie głosy):
-jotem3
-kajman
-Łucek
-Martyr
-mrsap
-prz_rulez
Znaczy sję, że jedna z osób, o których pisałeś 22 godziny temu już zagłosowała?
No, po wielu problemach natury sprzętowej wybrałem wreszcie moją czołówkę, ale i tu nie było łatwo: w katalogu, w którym miałem kawałki zasługujące na szczególną uwagę znalazło się aż 56 piosenek, więc wybranie 11 graniczyło z cudem, teraz już mam pewność, że to najmocniejsza z naszych list…
Właśnie przed chwilą odkryłem w formularzu informację o tym kto zgłosił poszczególne piosenki, bo wcześniej sobie zakryłem i co się okazało? 2 uczestników ma po 3 piosenki w mojej dziesiątce w tym jeden wszystkie w pierwszej piątce! Ponadto jeszcze jeden użytkownik ma 2 piosenki w pierwszej dziesiątce. Moje gratulacje!
Gary pisze:Właśnie przed chwilą odkryłem w formularzu informację o tym kto zgłosił poszczególne piosenki, bo wcześniej sobie zakryłem i co się okazało? 2 uczestników ma po 3 piosenki w mojej dziesiątce w tym jeden wszystkie w pierwszej piątce! Ponadto jeszcze jeden użytkownik ma 2 piosenki w pierwszej dziesiątce. Moje gratulacje!
czyli tylko 3 ma po jednej piosence, ja nie sprawdziłem swoich głosów pod tym kątem, dla mnie nie ma to większego znaczenia
Gary pisze:Właśnie przed chwilą odkryłem w formularzu informację o tym kto zgłosił poszczególne piosenki, bo wcześniej sobie zakryłem i co się okazało? 2 uczestników ma po 3 piosenki w mojej dziesiątce w tym jeden wszystkie w pierwszej piątce! Ponadto jeszcze jeden użytkownik ma 2 piosenki w pierwszej dziesiątce. Moje gratulacje!
czyli tylko 3 ma po jednej piosence, ja nie sprawdziłem swoich głosów pod tym kątem, dla mnie nie ma to większego znaczenia
Dla mnie też nie ma. Zwłaszcza, że głosy oddałem w piątek a dopiero dziś sprawdziłem kto co zgłosił. Wcześniej wszystko wrzuciłem do jednego worka. Zawsze tak robię.
Może znaczenia nie ma, ale Gary widzi w ten sposób z kim najbardziej znajduje wspólny język pod kątek upodobań muzycznych.
Edycja: W mojej 10-tce 2 osoby mają po 2 utwory, a reszta po 1.
a u mnie (z tego co pamiętam) mieszanka, od kazdego po jednym utworze dopiero chyba na 11 miejscu znalazla się czyjaś druga piosenka. często zdarzało się tak, że u jednej osoby piosenka dostawała bardzo wysoką ocenę, a np druga była dla mnie nie do zdzierżenia