Nasza Lista III
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
Odpadł mój numer 1
Odpadł też nr 4, ale w pojedynku z 2, więc nie jest źle. Utrzymał się (poza 2) także numer 3 i 5, więc nie jest źle. Jeszcze bardziej cieszy, że moja piosenka jest w 8. Natomiast tak się złożyło, że piosenki z par, na które nie głosowałem trafiły na siebie, więc będzie kolejna para, którą sobie odpuszczę.
Sorry, pomyliłem się. Ale i tak sobie odpuszczę.

Sorry, pomyliłem się. Ale i tak sobie odpuszczę.
bo akurat w tej rundzie obie piosenki trafiły na siebie ... Więc, chyba zagłosować na jedną z nich mogę. Chyba, że nie ...Robinson pisze:Przecież w parach, w których grają Twoje utwory się nie głosuje, więc jak może być 1:3?jotem3 pisze:dwie moje propozycje pozostały ... ale w drugiej części czyli 9-16 ...
...
a głosy - 2:2 i 1:3
Ostatnio zmieniony pn paź 08, 2007 9:31 am przez jotem3, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
A no chyba że tak.jotem3 pisze:bo akurat w tej rundzie obie piosenki trafiły na siebie ... Więc, chyba zagłosować na jedną z nich. Chyba, że nie ...
Aż tak dogłębnie nie znam regulaminu głosowania.
Gdyby to była walka o miejsca 1-8 to już składałbym Ci gratulacje, że będziesz miał 1 utwór w półfinale.
A tak, to będziesz miał na pewno na miejscach 9-12.

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
heh,tak sie sklada,ze mialem jeszcze 8utworow,teraz jest po 4 w kazdej z grup, przy czym kazdy w innej parze,co sprawia,ze wyniki sa bardzo proste.Zdumiewajace po prostu!:-D Sa to moje miejsca 2,3,4,5,7,8,9,10,a biorac pod uwage,ze brakuje dwa z dziesiatki odpadly po walce z siodemka i dziesiatka,to jak na razie wychodzi ze to NL najbardziej po mojej mysli!
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
nie. tyle, że ja doskonale wiem, że ja mam tak dziwaczny gust, że moje propozycje nie mają szans na przejście przez eliminacje.
poza tym szczerze mowiac w tej edycji nie poznalem zadnego swietnego kawalka. byc moze dlatego, ze nie wsrod nich niczego "catchy". (nie licze tych, ktore wczesniej juz znalem)
poza tym szczerze mowiac w tej edycji nie poznalem zadnego swietnego kawalka. byc moze dlatego, ze nie wsrod nich niczego "catchy". (nie licze tych, ktore wczesniej juz znalem)
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
Może ja nie jestem na bieżąco, ale czy mógłby mi ktoś wyjaśnić, co to jest catchy. A ja uważam, że jest sporo ciekawych kawałków, w tym znakomita polszczyzna.prz_rulez pisze:poza tym szczerze mowiac w tej edycji nie poznalem zadnego swietnego kawalka. byc moze dlatego, ze nie wsrod nich niczego "catchy". (nie licze tych, ktore wczesniej juz znalem)