jszmiles pisze:i tak po ostatnim tyg Helen odbierala telefony na wszelki wypadek no i potem siedzialem juz z Alina.... odbierz maila masz orginalne 134 miejsca
thx
a gdzie "Invincible"?! Przeciez dopiero ok. 18.30 zostalo wywalone!...
kajman pisze:Dałbyś radę podrzucić te 134 miejsca?
Jeśli to nie jest zbytnia tajemnica (ale pewnie jest), to też się na to piszę. A także na wszelkie wyjaśnienia dotyczące "Szaj boja" i różnych ciekawostek zakulisowych.
Jeśli to nie jest zbytnia tajemnica (ale pewnie jest), to też się na to piszę. A także na wszelkie wyjaśnienia dotyczące "Szaj boja" i różnych ciekawostek zakulisowych.
ja tam nie wiem wszystkiego, ku3a tez niby nie wie ale i tak doszlismy do jakis tam wnioskow, wiec jak chce to wam przekaze. oraz pod tymi 134 miejscami byla taka notka w stylu: wszystkie prawa zastrzezone wiec sami wiecie ze nie moge ich tu opublikowac... jak ku3a chce to wam wysle via imejl.
Stawanger - dzięki za pociągnięcie watku tenisowego. jak widać z dobrym skorkiem. Wlasnie dzięki Twojej relacji dowiedziałem się teraz, ze Radwanska w deblu awansowała. Zaraz lecę sprawdzic, o które ma dziś mecz w singlu
jszmiles - dzięki za podgrzewanie atmosfery i za wątek tajemniczości w Liscie
wszystkie moje pomysly na to co sie zdarzylo zna Ku3a i on jesli juz wam bedzie opowiadac
oraz do zobaczenia za tydzien o tej samej porze moze bede mogl przedstawic jak sie rozkladaja glosy a jak narazie wybrani sie ciesza cala 133 notowania z tego co wiem
Robinson pisze:Jeśli to nie jest zbytnia tajemnica (ale pewnie jest), to też się na to piszę. A także na wszelkie wyjaśnienia dotyczące "Szaj boja" i różnych ciekawostek zakulisowych.
Od razu opublikujcie to nie trzeba bedzie ciagle prosic i zapelniac bazy forum.
A tak na marginesie. Po co to komu? Jako ciekawostka przyrodniczo-krajoznawcza?
Jak to? To przecież kolejna afera listowa!!! Poprzednie dwie też wzbudzały sporo emocji i nie zostały do końca wyjaśnione...
Chodzi mi o aferę z Depeche Mode z zeszłego roku i jeszcze dosyć świeży przekręt z 30 Seconds To Mars.