kajman pisze:Teraz kilka ciekawostek.
P.S. Jeżeli nie będzie sprzeciwu, to po południu podam punkty uzyskane przez piosenki z kolejnych miejsc od 1 do 32 na zasadzie np. 1. 77, 2. 63 (to nie są prawdziwe liczby).
Ja nie mam nic przeciwko temu, no ale jeśli np. na piosenkę było np 18 głosów a ja przykładowo dałem 12 czy 13 to już mniej więcej wiem ile mogło na nią zagłosować jeszcze osób.
kajman pisze: Przy podawaniu wyników rundy będzie już zaznaczone, którzy wykonawcy walczyli o pietruszkę.
W rachubę wchodzi jedynie informacja przed rundą kto o co walczy. Walka o17-24 to może byc tylko dodatek. W innym przypadku jestem przeciw!!!
Nie wyobrażam sobie że po rundzie dowiaduję sie że utwory o których myśałem że walczą o coś lądują gdzieś na dole.
przyznam, ze moj wczesniejszy glos przeciwko wynikal z tego, ze wlasnie myslalem, ze nie bedzie wiadomo kto o co walczy. Jesli bedzie wprost powiedziane, kto przeszedl dalej, a kto walczy tylko w pojedynku pocieszenia to nie mam nic przeciwko (ale tez nie jestem za tym, zeby to za bradzo rozdmuchiwac, bo moze nastapic przesyt).
hmm, jesli chodzi o nowe rozstawienie, to nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać, co prawda, rozdzielono moje miejsca 1 i 3, ale widzę, że o ile wcześniej moje piosenki nie miały ciężko (tak mi się wydaje), to teraz będzie ostry bój
Jedna moja propozycja przeszła - to lepiej niż w pierwszej edycji! Z punktującej siódemki piątka jest w fazie pucharowej, ósme miejsce też się załapało (liczyłem na to i dlatego punktów nie dałem) więc nie jest źle. Dodatkowo wszystkie są w różnych parach. Żałuję tylko jednej piosenki, która nie weszła choć była blisko, i o której już w tym wątku wspominano.
Pary 1/16 wyglądają bardzo ciekawie, w kilku przypadkach będzie problem co wybrać. Ale to dobrze.
Niezłe. Za to jest tam świetny filmik jak (nie) nalezy się zachowywac na drodze, czyli rada dla przyszłych kierowców. Tyle razy go ogładałem i zawsze sie smieję.
Wracając do plebiscytu, to juz dzisiaj zmieniłbym swoje głosowanie, kóre wczoraj oddałem, gdyz nie było za bardzo przemyślane.
Dwie moje awansowały do rundy pucharowej. Cieszę się, chociaz to gorzej niż w poprzeniej edycji, kiedy wszystkie 3 awansowały.
Przyznam sie że średnio jestem zadowolony z wyników, chociaż prawie wszystkie moje propozycje przeszły dalej, niezadowolony jestem głównie z tego jak to sie wszystko poukładało w pary 1/16. W kilku przypadkach trudno było mi sie zdecydować który utwór wybrać. W końcu wyszło na to że niebiescy wygrali 9 do 6. W jednym przypadku wstrzymałem sie od głosu.
Jeśli o mnie chodzi, jestem zadowolona, że jedna moja propozycja przeszła a i pozostałe komuś widać się spodobały bo nie dostały 0 punktów. A z tych na które głosowałam 6 pierwszych przeszło do następnej rundy
Niezłe. Za to jest tam świetny filmik jak (nie) nalezy się zachowywac na drodze, czyli rada dla przyszłych kierowców. Tyle razy go ogładałem i zawsze sie smieję.
kajman pisze:Do czwartku do południa. Terminarz na początku wątku (w 1 poście).
dzięki, tak w ogóle to dobrze, żeby wszystko na bieżąco pojawiało sie na pierwszej stronie (taka drobna sugestia)
Taka drobna uszczypliwość, dobrze byłoby czytać właśnie pierwszą stronę bo tam o tym jest.
Sam miałem taki problem jak ty ale teraz już wszystko jest.
hmm, nie chciałem być uszczypliwy, tylko coś poradzić, bo jak sprawdzałem na pierwszej stronie to jeszcze terminarza nie było, a to wielka wygoda jak wszystko ma się pod ręką