Dziękuję za tę edycję. Poznałem kilka świetnych utworów, jednak byłem chyba nieco osamotniony w tym zachwycie, co będzie widać po moim głosie.
To kiedy następna edycja?

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Myślę, że w kwietniu, bo formuła 3 edycje w dwa lata sprawdza się chyba dobrze.
Ja także. Po części widać to na mojej liście, chociaż kilku utworów z czołówki na niej nie ma z powodu wieku.
Kiedy otrzymałem Twój głos w finale to wiedziałem już, że ShataQS wygra. Bo teoretycznie mogłeś zmienić zdanie po kolejnym przesłuchaniu i dać swój nr 2 przed 1, a tylko wtedy zagrożenie było jeszcze realne.
Był teoretycznie faworytem w pojedynku z Aliansem, ale minimalnie przegrał.
Mnie to średnio emocjonuje, szczególnie że utworów, które cenię będzie tam niewiele, bo nie dochodziły zbyt wysoko (poza najnowszą edycją).
Fajnie, to odpocznę do grudnia (bo pewnie do prowadzenia normalnej nikt się nie zgłosi).
Znalazłem. Tylko co do terminu się pomyliłem jednak :/
Jak najbardziej wciąż jestem chętny.
konwicki1980 pisze: ↑czw sie 08, 2019 12:50 pmNie czuję się żadnym znawcą tematu ani wielkim fanem, ale nie jest to zbyt obszerny temat, więc chyba dam radę.
Nawet jak byłaby na wiosnę? Tak w ogóle, to ADDY, przydałoby się myślę w wątku z "kolejną edycją?" coś napisać na ten temat i ewentualnie dać ankietę, kiedy ona miałaby się odbyć, bo boję się, że znów się wszystko rozmyje, a szkoda by było...