foa pisze:coz... wyszlam o 10 z domu i wrocilam o 19... tylko poto zeby posłuchac listy... no i za wloczneie sie po miescie moi kochani opiekunowie prawni walneli kazanie:/....
nie ale wiecie.... ja grzecznie poszlam do pokoju a potem zostałam zawezwana do stawienia sie na kazanie... to nie jest smieszne... jestem biedna niekochana ograniczana nastolatka... i uzalam sie jak rasowa pietnastolatka. wybaczcie
Ogolnie jak na razie jest fajne notowanie. Pozdrowienia ze Stalowej Woli dla wszystkich sluchaczy nowicjuszy i weteranow takich jak Ja np. Bo ja juz okolo 400 notowan mam za soba.
foa pisze:nie ale wiecie.... ja grzecznie poszlam do pokoju a potem zostałam zawezwana do stawienia sie na kazanie... to nie jest smieszne... jestem biedna niekochana ograniczana nastolatka... i uzalam sie jak rasowa pietnastolatka. wybaczcie
foa pisze:nie ale wiecie.... ja grzecznie poszlam do pokoju a potem zostałam zawezwana do stawienia sie na kazanie... to nie jest smieszne... jestem biedna niekochana ograniczana nastolatka... i uzalam sie jak rasowa pietnastolatka. wybaczcie
sisieq pisze:Ogolnie jak na razie jest fajne notowanie. Pozdrowienia ze Stalowej Woli dla wszystkich sluchaczy nowicjuszy i weteranow takich jak Ja np. Bo ja juz okolo 400 notowan mam za soba.
To jakby to powiedzieć mimo 7 letniego nieregularnego słuchania, ale zacząłem od około 180.
Pewnie nie mówiąc o Kajmanie, który pewnie 1 not. pamięta
hym... co do tej brodki to ze smutkiem informuje ze nieglosowalam na nia. jakos wole placebo... czyzby to bylo uprzedzenie do niepelnoletnich? ze wszyscy nieletni maja glosowac na brodke?
foa pisze:hym... co do tej brodki to ze smutkiem informuje ze nieglosowalam na nia. jakos wole placebo... czyzby to bylo uprzedzenie do niepelnoletnich? ze wszyscy nieletni maja glosowac na brodke?
foa pisze:koledzy i kolezanki moi drodzy prosze powiecie mi co bylo na 30 i 29? bo nie slyszalam bo dostawalam straszny ochrzan od rodziców... alez jestem zla ze minelam te mijesca....
Powiedz Rodzicom, żeby się nie denerwowali, bo zadajesz się z dobrym towarzystwem... niektórzy z nas są zapewne rówieśnikami Rodziców -- może zaprosisz ich na Forum?
foa pisze:hym... co do tej brodki to ze smutkiem informuje ze nieglosowalam na nia. jakos wole placebo... czyzby to bylo uprzedzenie do niepelnoletnich? ze wszyscy nieletni maja glosowac na brodke?
sisieq pisze:Ogolnie jak na razie jest fajne notowanie. Pozdrowienia ze Stalowej Woli dla wszystkich sluchaczy nowicjuszy i weteranow takich jak Ja np. Bo ja juz okolo 400 notowan mam za soba.
To jakby to powiedzieć mimo 7 letniego nieregularnego słuchania, ale zacząłem od około 180.
Pewnie nie mówiąc o Kajmanie, który pewnie 1 not. pamięta
Pamiętam. I pierwsze i takie, gdzie przezenter perfidnie łączył utwory i te, którego nie było.