Będą wyżej. I dobrze. Chyba najlepszy ich utwór od Onelady pisze:obawiam się, że będą wyżej.słoik pisze:To pewnie szczyt możliwości tego utworu.JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 2 | 4 | 3 | +2 | Ordinary Love - U2 | ZG |
Notowanie 1663 - 13.12.2013 - Piotr Baron
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- ADDY
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2004
- Kontakt:
Re: Notowanie 1663 - 13.12.2013 - Piotr Baron
Takie mam wrażenie, jakby ta piosenka wyszła U2 zupełnie niechcący, ale już poszła w świat i żyje własnym życiem 

- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
No to zgadłem pierwszą trójkę tylko nie wiem czy moje usilne skontaktowanie się z Jotemkiem się udało? Maile i sms-y.
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
| 1 | 1 | 5 | 0 | Prosto - Kult | PL |
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Dokładnie tak było - na plecach miał to napisane ("Trójka. Kuba Jarosz").bobby-x pisze:Nie ma to jak mieć plecy albo kartę VIPMiszon pisze:Był byłbobby-x pisze:A co się dzieje z Kubą, dziś go nie ma, na Narodowym też chyba nie był. I herbatę ciepłą pił w szatni piłkarskiej, do której ciżba nie miała wstępu
.
znaczy VIK
Zazdrosne gratulacje tym panom, którzy wytypowali pierwszą trójkę 

bo znawcą trzeba się urodzicjotem3 pisze:Na prawie 50 odpowiedzi tylko dwie osoby odgadły układ dzisiejszej pierwszej trójki!!!
Nagrody pocztą ślimaczą trafią do Panów na B.:
1. BEAR
2. BOBBY-X

dzięki za dziś w ten piękny wieczór

Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
A ja się obawiam, że niestety nie.słoik pisze:To pewnie szczyt możliwości tego utworu.JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 2 | 4 | 3 | +2 | Ordinary Love - U2 | ZG |
Fajnie, że się dziś tak aktywnie włączyłaś, rzadko piszesz, a od tylu lat tu jesteś (a Marty mnie w życiu prześladują).MartAnna pisze:Zazdrosne gratulacje tym panom, którzy wytypowali pierwszą trójkę
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Moje gratulacjejotem3 pisze:Na prawie 50 odpowiedzi tylko dwie osoby odgadły układ dzisiejszej pierwszej trójki!!!
1. BEAR
2. BOBBY-X
GRATULUJĘ!!!
Poproszę o adresy domowe na mejla

Dobranoc

- bobby-x
Naprawdę?? Niemożliwe! Poszedłem drogą prostą, Karp nie pójdzie w górę więc numer 3, Kult ma być wg forum 8 tyg na pierwszym więc jest numer one, a co na drugim, no U2 skoro nie na pierwszymjotem3 pisze:Na prawie 50 odpowiedzi tylko dwie osoby odgadły układ dzisiejszej pierwszej trójki!!!
1. BEAR
2. BOBBY-X
GRATULUJĘ!!!
Poproszę o adresy domowe na mejla

Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Od One to chyba prawie wszystkie utwory U2 były na liście lepsze.ADDY pisze:Chyba najlepszy ich utwór od One
...bo nie zawsze mam dostęp do internetusłoik pisze:Fajnie, że się dziś tak aktywnie włączyłaś, rzadko piszesz, a od tylu lat tu jesteś (a Marty mnie w życiu prześladują).MartAnna pisze:Zazdrosne gratulacje tym panom, którzy wytypowali pierwszą trójkę

- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
Przyjaciele Karpia jednak utrzymały swoje miejsce. Może to i dobrze, i pewnie tak będzie aż do gwiazdki?
No cóż, ja to już się z Wami będę żegnał pomalutku. Wszak nie mam się gdzie śpieszyć...
Aha, pamiętam z komentarzy któregoś z poprzednich notowań, że tekst Kazika w piosence "Prosto" jest przeciętny! I ja się z tym nie zgodzę, bo właśnie czasami trzeba przywalić z grubej rury! Tak PROSTO z mostu gdyż naprawdę zachowanie, zwłaszcza polityków (i to z obu głównych stron sceny) jest niewybaczalne! Zwyczajnie nie mam ochoty słuchać kogokolwiek, bowiem już dawno ich argumenty przestały do mnie trafiać!
A jak to zostało ujęte w tej piosence, nawet tak ostrymi słowami trudno dzisiaj urazić tychże panów i niektóre panie!
I tym (nie)optymistycznym akcentem zakończę me dzisiejsze pisanie...
Dobrej nocy życzę Wam moi kochani.

No cóż, ja to już się z Wami będę żegnał pomalutku. Wszak nie mam się gdzie śpieszyć...
Aha, pamiętam z komentarzy któregoś z poprzednich notowań, że tekst Kazika w piosence "Prosto" jest przeciętny! I ja się z tym nie zgodzę, bo właśnie czasami trzeba przywalić z grubej rury! Tak PROSTO z mostu gdyż naprawdę zachowanie, zwłaszcza polityków (i to z obu głównych stron sceny) jest niewybaczalne! Zwyczajnie nie mam ochoty słuchać kogokolwiek, bowiem już dawno ich argumenty przestały do mnie trafiać!
A jak to zostało ujęte w tej piosence, nawet tak ostrymi słowami trudno dzisiaj urazić tychże panów i niektóre panie!

I tym (nie)optymistycznym akcentem zakończę me dzisiejsze pisanie...
Dobrej nocy życzę Wam moi kochani.

Ostatnio zmieniony pt gru 13, 2013 11:05 pm przez Sundrajta, łącznie zmieniany 1 raz.
A za tydzień kolejny konkurs. Tym razem...
Podpowiem tyle, że dobrze będzie znać wszystkie poprzednie Karpie
Do usłyszenia za tydzień!
Dzięki za dziś!
Podpowiem tyle, że dobrze będzie znać wszystkie poprzednie Karpie

Do usłyszenia za tydzień!
Dzięki za dziś!
lady też mieszka.MartAnna pisze: ...bo nie zawsze mam dostęp do internetutak to jest, jak w lesie się mieszka
Kazik zmęczony życiem, jak Violetta Villas.
Dobranoc wszystkim.
- bobby-x
A MartAnna nie była kiedyś na zlocie i nie jest Mamą ....MartAnna pisze:...bo nie zawsze mam dostęp do internetutak to jest, jak w lesie się mieszka
- Miszon
- Kontakt:
Kazik jak VV? Faktycznie, coś w tym jest. Na końcu tego songu chyba padł.
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
To może zamieszkamy razem, bo ja też prawie w lesie mieszkamMartAnna pisze:...bo nie zawsze mam dostęp do internetutak to jest, jak w lesie się mieszka

- Miszon
- Kontakt:
U! Jolly! Jaka odważna propozycja! 

Bardzo się cieszę, że przynajmniej w jednej kwestii mamy z Emilią identyczne poglądy!Emilia pisze:Ja Niemców (brrrr...)lady pisze:Ale to Hiszpan, a ja Hiszpanów nie znoszę, wszyscy wiedzą dlaczegobarb42 pisze:Lady, jak lubię Portugalię, to Christiano never, za to Iniesta forever.

Fryzjerski? To ten stary obwieś z Zielonejgóry k. Obrzycka tak daleko sięgał swoimi mackami i "opiekował" się także Juventusem?bear pisze:i tworzył świetny duet z Siwym - jak dla mnie to był fryzjerski duet wszech czasów. a za ich plecami biegał młodziutki Alex Del Piero...gżegoż pisze:Gianluca Vialli słynął głównie z tego, że był łysy (choć chyba nie aż tak, jak Pierluigi_Collina

A ten tercet Baggio (z kucykiem) - Vialli (łysy) - Ravanelli (siwy) nie wiedzieć czemu wtedy bardzo mnie drażnił i z kim by nie grali, zawsze kibicowałem przeciwnikom

Bardzo się cieszę, że Kult obronił pierwsze miejsce!

I uważasz, że politykom przywalił tą rurą? Raczej słuchaczom między uszy. Naprawdę wolałbym z jego strony szpilkę pod paznokieć od tego kija bejsbolowego.Sundrajta pisze:bo właśnie czasami trzeba przywalić z grubej rury!
A jeszcze tyle trzeba znieść. Allez.
- konwicki1980
- Kontakt:
Yacy, co ty wiesz o disco polo?Yacy pisze:a co w tym nieładnego? już Grabaż pisał, żeMartAnna pisze:...a wy też tak macie, że często oceniacie ludzi po tym, czego słuchają? Złapałam się na tym, że ja tak mamnieładnie!!!
"nigdy nie pokocham dziewczyny, która słucha disco-polo"
no ja sobie tego nie wyobrażam
Są gatunki znacznie gorsze, np. niemieckie country, polski rap, bawarska muzyka ludowa i death metal.
Dobre disco zawsze się obroni