FOXD pisze:Bo kolesiowi się całkiem poprało i papra w tym rozumku.
Tym stwierdzeniem zdecydowanie przegiąłeś.
Być może Twoim zdaniem. Ja od dłuższego czasu śledzę co Stelmi prawi tu i tam, i gość staje się dla mnie coraz bardziej żenujący, bez kręgosłupa. Innymi słowy wpisuje się w/g mnie w pewien oczekiwany nurt.
Tyle ode mnie na dziś. Dziękuję i do następnego razu.
jollyroger72 pisze:Tak - Grażyna zrobiła sobie dziecko... Ktoś jej zrobił
Przejawiasz szowinistyczne i archaiczne podejście do prokreacji . A może właśnie sobie zrobiła, a ten ktoś tylko jej w tym pomógł?
Skąd wiesz, że ona chciała tego dziecka? Poza tym sugerujesz, że może dokonała na kimś aktu gwałtu?
Nie krytykuje tego utworu, ale tekst w nim zwyczajnie kupy się nie trzyma. Nadawałby się do twego zlotowego konkursu
FOXD pisze:
Bo kolesiowi się całkiem poprało i papra w tym rozumku.
Znów przesadziłeś i powinieneś za to zostać po prostu ZBANOWANY, drogi użytkowniku!!!
Stanowczo!
No tak, daj hejterom powód, a zaraz zrobią używkę. Dojrzałości emocjonalnej życzę. .. Do tego jednak potrzeba doświadczenia i nieco lat.
Pozdrawiam mimo wszystko wszelkich kontestatorów innego postrzegania świata.
Ostatnio zmieniony pt sie 16, 2013 10:05 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
Do konkursu nie wiem, czy się nadawałby, bo chyba za krótki i za łatwy do zgadnięcia. Ale gdyby nie to, może i tak .
NIe sugeruje, ze dokonała gwałtu, tylko zachęciła kogoś do pomocy .
Ale chcieć raczej nie chciała (albo zmieniła zdanie), bo dalsza fabuła wskazuje, że raczej myślała o jego oddaniu, a potem nawet usunięciu (?).
FOXD pisze:Bo kolesiowi się całkiem poprało i papra w tym rozumku.
Tym stwierdzeniem zdecydowanie przegiąłeś.
Ja od dłuższego czasu śledzę co Stelmi prawi tu i tam, i gość staje się dla mnie coraz bardziej żenujący, bez kręgosłupa. Innymi słowy wpisuje się w/g mnie w pewien oczekiwany nurt.
i to daje Ci prawo do obrażania?
coraz mniej czasu spędzam na forum w czasie LP3, ale chyba ciągle za dużo.
jollyroger72 pisze:Oby Tak, by w Bolesławcu nie było obciachu
Dobranoc
W 2010 byliśmy jakieś 100 km od Sandomierza na wakacjach. Jakoś nam się tak rozleniwiło i nie chciało jechać na listę wyjazdową, wtedy nie było obciachu. Sabaton na 1. Nie wierzyłem, że pokonają Raz, Dwa, Trzy.
bobby-x pisze:Jakoś nam się tak rozleniwiło i nie chciało jechać na listę wyjazdową, wtedy nie było obciachu. Sabaton na 1. Nie wierzyłem, że pokonają Raz, Dwa, Trzy.
Pamiętam Ogólnie nie lubię wyjazdowych list (bo dla słuchacza za odbiornikiem są one dość męczące), ale mam właśnie jedno miłe wspomnienie związane z taką listą. Jak wtedy padła zapowiedź, że mamy nowy numer 1 - Sabaton "Uprising", to ludzie zaczęli bić brawo i owacyjnie "buczeć" I to było świetne zachowanie, bo TAKI zwycięzca zasłużył na "fanfary" jak nikt inny!