Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
grawitacja pisze:W Trójce w Osieckiej, W "Liście osobistej" należało wygrać sobie wejściówkę (nic trudnego, jeśli jest sie dzieckiem szczęścia jak ja) a wejście kosztowało chyba jakoś symbolicznie.
To oboje jesteśmy dziećmi szczęścia .
No i Depeche Mode, jak to inaczej brzmi w porównaniu z kawałkiem sprzed chwili.
Ajtek pisze:Ktoś wspomniał o korkach z bułgarskiego?
Nie mylić z bułgarskimi korkami
Да, това е вярно, един студент по булгарската филология може да ви дава някакви лекции. Но предупреждавам - моят български не е идеален.
Hey witajcie kochani-ja po szaleństwie Sylwestrowym przespałem się dwie godziny i słucham od samego początku no i mam zamiar dziś juz nie wychodząc z domu słuchać do końca na stacjonarnym odbiorniku.Paweł
nie wiem czy było już podsumoawanie, ale wrzucę swoje topy:
godzina "0"
1. DŻEM — Sen o Victorii
2. BUDGIE — Parents
3. GUNS N’ ROSES — Sweet Child O’Mine
4. THE JIMI HENDRIX EXPERIENCE — All Along the Watchtower
5. BLACK SABBATH — Iron Man
pierwsza godzina
1. THE POLICE — Every Breath You Take
2. BOB DYLAN — Knockin’ on Heaven’s Door
3. URIAH HEEP — July Morning
4. STING — Fragile
5. EUROPE — The Final Countdown
6. PRINCE AND THE REVOLUTION — Purple Rain
7. THE POLICE — Roxanne
8. AC/DC — Thunderstruck
9. TADEUSZ WOŹNIAK — Zegarmistrz światła
Dwie kobiety solistki: to kto jeszcze< Sinead czu Janis? Wolałbym drugą>
A z niesolistek pewnie duetowo Kimbra i zespołowo Dolores>
Personal Jesus: ależ killera zrobiła z tego ostatnio Nina Hagen< brak tego w zestawie dla mnie pomyłką na miarę "Leszka Żukowskiego">
Miało być5 nowości, były 3, czyli pewnie jeszcze Gotye. A drugie to mam nadzieję coś starego, a nie jakiś Zakopower (to by mnie zastrzeliło totalnie...). Chociaż - Peter Gabriel z orkiestrą brzmi całkiem wszechtopowo.
Miszon pisze:Miało być5 nowości, były 3, czyli pewnie jeszcze Gotye. A drugie to mam nadzieję coś starego, a nie jakiś Zakopower (to by mnie zastrzeliło totalnie...). Chociaż - Peter Gabriel z orkiestrą brzmi całkiem wszechtopowo.