Kod: Zaznacz cały
6 563 1 3 28 LUXTORPEDA — Autystyczny
CD „Luxtorpeda” 2011
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
6 563 1 3 28 LUXTORPEDA — Autystyczny
CD „Luxtorpeda” 2011
młodzieżsłoik pisze:No widzicie jakie to było niefortunne porównanie< a wyobrażacie sobie jakieś muzyczne forum w UK< gdzie młodzież dyskutowałaby o ambitniejszości Chenko nad For America?
Nie ale kojarzę franka zappe..słoik pisze:Ktoś kojarzy Mothers of Invention?
No basłoik pisze:Ktoś kojarzy Mothers of Invention?
to chyba dobrzewiedzmisko pisze:Ja na całe szczęscie miałam "blokadę rodzicielską" na takie kanały
No bo o jednego mniej< tak całą audycję czekałem na jakieś potwierdzenie>>>albarn pisze:No basłoik pisze:Ktoś kojarzy Mothers of Invention?
A ja Clipola, Czad Komando, Raj i coś jeszcze i nie wiem czy obejrzałem choć raz w całości (czy nawet w niecałości) tamte programy.bear pisze:Disco Polo Live.mara pisze:był jeszcze jakiś jeden program bodajże w sb o dziewietnastej ale mi nie podchodził..
ale ja też wolałem Disco Relax.
mam nadzieję ,że u nas nie ma żadnego forum o ambitnym Disco Polo czy Palą....nie jednak Polo....bo ido, czytajo, biegajo, słuchajo.słoik pisze:No widzicie jakie to było niefortunne porównanie< a wyobrażacie sobie jakieś muzyczne forum w UK< gdzie młodzież dyskutowałaby o ambitniejszości Chenko nad For America?
5 573 1 2 29 KINGS OF LEON — Pyro
CD „Come Around Sundown” 2010
Najlepsza definicja oksymoronu świata!stycznik pisze:ambitnym Disco Polo
Swego czasu z PaTToNem wymyśliliśmy teorię disco polo progresywnego, niestety nie mamy instrumentów, by je zrealizowaćmara pisze:Najlepsza definicja oksymoronu świata!stycznik pisze:ambitnym Disco Polo
i pyrostycznik pisze:....bo ido, czytajo, biegajo, słuchajo.
żeby była jasność - ja później teżMiszon pisze:A ja Clipola, Czad Komando, Raj
Ja twierdzę, że jednak coś takiego istnieje:mara pisze: Najlepsza definicja oksymoronu świata!
To by dopiero rządziło i wymiatało Discopolowe utwory po 20 minutalbarn pisze:Swego czasu z PaTToNem wymyśliliśmy teorię disco polo progresywnego, niestety nie mamy instrumentów, by je zrealizować
nam teżbear pisze:W zasadzie to mi tylko 3 utwory zostały, a przecież jeszcze 4 miejsca przed nami.
Mogłabyś rozwinąć swoją interesującą< acz kontrowersyjną teorię?Julia pisze:Wyszło mi na to, że Pyro wcale nie jest piosenką o ziemniaku, tylko o gruszce.
4 646 1 5 28 DŻEM — Partyzant
CD „Muza” 2010
ALe to przecież mniej więcej w tym samym okresie leciało? (chyba)bear pisze:żeby była jasność - ja później teżMiszon pisze:A ja Clipola, Czad Komando, Raj![]()
No właśnie ja też myślałem, że to już gdzieś w okolicach marca-kwietnia spadło (najpóźniej), a tu widzę, że czas szybciej leci niż sądziłem...bear pisze:wracając do podsumowania - o Pyro to już prawie zapomniałem i się nie spodziewałem tak wysoko.
To teraz będzie miłe zasłuchaniePiotr pisze:Kod: Zaznacz cały
4 646 1 5 28 DŻEM — Partyzant CD „Muza” 2010