to na 21:00 muzyczna zagadka (a w zasadzie wspomnienie) ode mnie: http://www.youtube.com/watch?v=JRz3IRXPjKU (uczciwych proszę o niezaglądanie do komentarzy pod filmikiem). Pamiętacie skąd pochodzi ten utwór?
Ostatnio zmieniony pt maja 13, 2011 9:02 pm przez michal91d, łącznie zmieniany 1 raz.
Grycek pisze:Tak zapytam z innej beczki. Czy ktoś ma jakiś film do polecenia? Preferowane: dramat, komedia, sci-fi, fantasy, thriller. Niepreferowane: gangsterski, wojenny, melodramat.
ja polecam '13 piętro' [staruszek z 1999], 'Moon' [2009] lub 'Grę' [też staruszek z 1997]. Nie wiem na ile te filmy były/są popularne, więc może to oczywistości... to sorry.
a przy okazji - masz może profil na filmwebie? [a ktoś z Was może też?]
Coś ta Lista dziwna, taka nielistowa dzisiaj... A może to ja mam taki humor?
PJ w górę ! To jest najlepszy utwór na LP3 od ponad roku, szkoda że taki krótki... (no, jeszcze "Heavy in your arms" jest na zbliżonym poziomie). Afro też przyjemny, fajnie się kończy ta nudna godzina. Nawet Plant, który trzyma poziom, trochę zbyt długi.
lady pisze:Wszyscy się pytacie czy ktoś ogląda Dr House'a a ja się pytam czy ktoś już słyszał jego całą płytę ? Ja słyszałam i jestem baaardzo pozytywnie zaskoczona.
Ja słyszał. Dla mnie świetna, mimo że nie słucham takiej muzyki na co dzień. Ten kawałek jest dobry, ale mi w ucho wpadło jeszcze choćby to: http://www.youtube.com/watch?v=QCVb01a5zNs.
A dziś w dodatku kulturalnym do Dziennika był spory artykuł o Hughu i bardzo pozytywna recenzja płyty
Ostatnio zmieniony pt maja 13, 2011 9:04 pm przez Brian, łącznie zmieniany 1 raz.
Grycek pisze:Tak zapytam z innej beczki. Czy ktoś ma jakiś film do polecenia? Preferowane: dramat, komedia, sci-fi, fantasy, thriller. Niepreferowane: gangsterski, wojenny, melodramat.
ja polecam '13 piętro' [staruszek z 1999], 'Moon' [2009] lub 'Grę' [też staruszek z 1997]. Nie wiem na ile te filmy były/są popularne, więc może to oczywistości... to sorry.
a przy okazji - masz może profil na filmwebie? [a ktoś z Was może też?]
Z tym skojarzyły mi się aż dwa całkiem fajne - komedia - "4 pokoje" (m.in. Tarantino i Rodriquez) i komedia z el. dramatu "11 piętro" (tego może nie być w obiegu on-line, najlepszy hiszp. film jaki widziałem).
neon.ka pisze:a przy okazji - masz może profil na filmwebie? [a ktoś z Was może też?]