Męczą to w Trójce na potęgę. Jakby nie można było raz na 10 przypadków zagrać w zamian czegoś wartościowego ...Brian pisze: Natomiast Bruno mnie z lekka przeraża... czemu to tak wystrzeliło?

Koszmarlista murowana, ale trzymam kciuki za spadek.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Męczą to w Trójce na potęgę. Jakby nie można było raz na 10 przypadków zagrać w zamian czegoś wartościowego ...Brian pisze: Natomiast Bruno mnie z lekka przeraża... czemu to tak wystrzeliło?
też tego nie rozumiem, podobna sytuacja jest z Patrickiem Wolfem gdzie pominięte zostało "Time Of My Life" i "The City" a jest w zestawie "House", a Linkin Park mógłby wreszcie wejść do poczekalni, szkoda że z nieszczęśliwej wyleciała Lena.seblit pisze:Dziwne, że grają akurat najsłabszą piosenkę a dużo lepsze "Just the way you are" czy niedużo ale i tak lepszy "Grenade" zostały olane.
To akurat wypadek z poczekalni.4. WHEN YOU'RE YOUNG 3 Doors Down
Bardzo dobre kawałkiku3a pisze:Nieszczęśliwa Siódemka 1536:
1. WOJTEK W CZECHOSŁOWACJI Wojtek Mazolewski Quintet
2. ZIELONY WIERSZ Szymon Zychowicz
3. LEAVE A LIGHT ON Duran Duran
Nie ma, na 32. byli Foo Fightersi.seblit pisze:To w końcu 3 Doors Down jest na liście czy nie? Bo archiwum pokazuje, że na 32. a ja akurat tego fragmentu listy nie slyszałem.
no i po co usuwać piosenkę, która cały czas jakoś tam sobie radzi?ku3a pisze: 6. DON'T SIT DOWN 'CAUSE I'VE MOVED YOUR CHAIR Arctic Monkeys
Po prostu już sporo jest w zestawie, a tydzień temu wypadła z poczekalni. I tak dobrze, że dano jej szansę.marsvolta pisze:no i po co usuwać piosenkę, która cały czas jakoś tam sobie radzi?ku3a pisze:6. DON'T SIT DOWN 'CAUSE I'VE MOVED YOUR CHAIR Arctic Monkeys
Teraz w zestawie są 162, a to jest mało.
1. to jest wynik głosowania w poprzednim tygodniu;neon.ka pisze:A Arctic Monkeys wyrzucono z zestawu... to chyba też już nie powinni figurować w Nieszczęśliwej?...
(1) o jak mały włos? (6) płyń chłopaku, płyńku3a pisze:Nieszczęśliwa Siódemka 1538:
1. IT'S HAPPENING NOW Sun Domingo
...
6. EAST HARLEM Beirut
...
Łołku3a pisze:Nieszczęśliwa Siódemka 1538:
1. IT'S HAPPENING NOW Sun Domingo
A to mnie cieszy, oby za tydzień w poczekalniku3a pisze:6. EAST HARLEM Beirut
Szkoda trochęku3a pisze:Nieszczęśliwa Siódemka 1537:
6. HOUSE - Patrick Wolf
To cieszyku3a pisze:2. STAIRCASE (FROM THE BASEMENT) Radiohead
6. EAST HARLEM Beirut
Ej, a skąd wiesz o tym, że tydzień temu było na 130. miejscuTomaszBr pisze: ŁołZe 130 miejsca na 51, nieźle... To teraz niech wchodzi
![]()
Zaz udało się przebić do Poczekalni po 11 (Brian pisze:Lena chyba nigdy nie opuści Nieszczęśliwej
Nie tydzień temu, tylko kilka tygodni, a wiem z wątku listowego bodajże z 1535 notowania. Neo01 mówił, bo od ku3y przed swoją promocją to wyciągnął. Z czego i ja potem również skrzętnie skorzystałem, wybierając Shotgunagżegoż pisze: Ej, a skąd wiesz o tym, że tydzień temu było na 130. miejscu![]()
Mam nadzieję, że za tydzień już wejdą. Zwłaszcza Radiohead...jakim cudem nie wszedł od razu?!2. STAIRCASE (FROM THE BASEMENT) Radiohead
3. THIS IS WHY WE FIGHT The Decemberists