Wszelkie podsumowania które były na antenie, w rozszerzonej formie wkleję tu później, bo teraz musiałem (i wciąż muszę

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Hehe, trafiłeś na najdziwniejszą audycję w prawie moim wykonaniubear pisze:ja też zmykam zrobić jakieś kanapki, ale już jestem przy radiu i póki co słucham dziwnych bollywodzkich dźwięków w audycji Tadzia![]()
A jaka to była frekwencja? Wypadło na powtórkową audycję z muzyką, której w zasadzie nie słuchamstavanger pisze: Hipisówka dawno nie miała takiej frekwencji
no fakt, najmniej reprezentatywny ze wszystkich Twoich dotychczasowychtadzio3 pisze:Hehe, trafiłeś na najdziwniejszą audycję w prawie moim wykonaniubear pisze:ja też zmykam zrobić jakieś kanapki, ale już jestem przy radiu i póki co słucham dziwnych bollywodzkich dźwięków w audycji Tadzia![]()
![]()
no i dobrze, bo nad czym tu się zastanawiać jak się strzelamateusz15 pisze:Kuba się pewnie pośmiał z moich odpowiedzi i tekstów "te konkursy są trudne", patrząc na liczbę poprawnych odpowiedzi, chyba nie były aż tak trudne, ale ja nie miałem zielonego pojęcia i wpisywałem w obydwu liczbę, która pierwsza przyszła mi na myśl.
18 i 11mateusz15 pisze:Co ciekawe, ciągle nie wiem jakie są poprawne odpowiedzi ;p
a można liczyć na uwzględnienie poprawek?ku3a pisze:do pierwszego postu wątku wrzuciłem całą setkę podsumowania
Ja wiem, że się czepiam, ale chyba nie do końca mi o to chodziło. Chodziło mi o średnią ale nie tylko z tych notowań, kiedy utwór był w top20, ale ze wszystkich, w których miał teoretyczne szanse punktowania czyli z tych, w których był w zestawie.ku3a pisze:Najwyższa średnia punktów na notowanie:
w kolejnych kolumnach: miejsce, średnia, punkty, tygodnie, piosenka.
to takich danych nie mamkajman pisze:Ja wiem, że się czepiam, ale chyba nie do końca mi o to chodziło. Chodziło mi o średnią ale nie tylko z tych notowań, kiedy utwór był w top20, ale ze wszystkich, w których miał teoretyczne szanse punktowania czyli z tych, w których był w zestawie.
Ale z tych to chyba wszystkie były w zestawieku3a pisze:Najwyżej znajdujące się w podsumowaniu piosenki, które nigdy nie były choćby w Poczekalni LP3 (bez względu na to czy były w zestawie do głosowania czy nie):
Podsumowanie forumowej za rok 2009?tadzio3 pisze:Oby częściej coś takiego wymyślać
Było i to ja byłem tym, który robił nieformalną promocję tej piosenki, a sam utwór wszedł nawet do nieszczęśliwej 7PaTToN pisze:Ja również się zdziwiłem że blade loki były w zestawie Ale chyba z ostatniej płyty nic nie byłoMiszon pisze:Nie wiedziałem (albo zapomniałem), że NO PASARAN było w zestawie.
mało ciekawe by było, bo najważniejsze wyniki pewnie już znaneRobinson pisze:Podsumowanie forumowej za rok 2009?tadzio3 pisze:Oby częściej coś takiego wymyślać