Wracam po ponad godzinie przerwy (nie wiem co było niżej jeszcze)
Przy -7 za oknem KoL zabrzmiało bardzo rozgrzewająco. Niestety Coldplay raczej chłodno. Szczególnie na tak wysokim miejscu...
Kajman, czy mógłbyś tak dodawać "moim zdaniem" przy swoich wypowiedziach? Bo "moim zdaniem" to bardzo wesołe wydarzenie - przyjeżdża do nas wielka gwiazda (i skandalistka przy okazji), nie jesteśmy już zaściankiem Europy! Teraz tylko czas na Eminema!
Wiadomo, że moim zdaniem.
Moim zdaniem będzie bardzo fajna pierwsza dwójka.
Kajman, czy mógłbyś tak dodawać "moim zdaniem" przy swoich wypowiedziach? Bo "moim zdaniem" to bardzo wesołe wydarzenie - przyjeżdża do nas wielka gwiazda (i skandalistka przy okazji), nie jesteśmy już zaściankiem Europy! Teraz tylko czas na Eminema!
Oj... Prawdziwy niezaścianek ma słuchać tego co za oceanem?
Ale....moim zdaniem...nie chcę takiej listy jak na Billboardzie. Wolę pozostać zaściankiem
Gary pisze:No dobra, też nie przepadam, ale argument był, że jak jest święto narodowe, to nie może być koncertu. A to przecież radosna rocznica dla naszego kraju.
Moim zdaniem bardzo dobry Braistorm spadł z moim zdaniem bardzo dobrego pierwszego miejsca. I chociaż moim zdaniem słabsza od niego Katie Melua w słabym moim zdaniem nagraniem jak na nią wejdzie moim zdaniem na pierwsze moim zdaniem miejsce. Teraz dobrze?
Gary pisze:No dobra, też nie przepadam, ale argument był, że jak jest święto narodowe, to nie może być koncertu. A to przecież radosna rocznica dla naszego kraju.
Czy świeto ( dokąłdniej uroczystośc!!!) zabrania katolikom pójsc na koncert? A pozatym, czy Polska to tylko Katolicy? Trzeba jednak spoglądać nieco szerzej. I kto to mówi
krzysiek83 pisze:
Oj... Prawdziwy niezaścianek ma słuchać tego co za oceanem?
Ale....moim zdaniem...nie chcę takiej listy jak na Billboardzie. Wolę pozostać zaściankiem
Chyba źle zrozumiałeś moją wypowiedź... W ogóle to mi też nie podoba się jak wygląda Billboard, dominacja amerykańskich artystów, jakby oni byli jedynymi słusznymi (to tak jak Archive na tym forum )
A poza tym... nasz polski airplay już jest jak lista Billboardu...
p.s. Ja zdecydowanie nie chcę zostać zaściankiem, co nie znaczy, że mam polską muzykę głęboko i szeroko
1 (+6) Proszę mnie uszczypnąć Czy ja słyszę nr 1? Mega sensacja, tym bardziej, ze w innym eterze pieknie spuci znacznie milsza Melua z 'Toy Collection"
WOW! No to zgacha! Katie szalej do góy od kilku dobrych tygodni, ale że nie zwolni tempa nawet w okolicach podium, to nie sądziłem!
Przy okazji - mamy ostatnią sporą rotację na pierwszym miejscu. Jakoś nikt nie może się obronić.