To Stelmi Ciebie cytuje?Gary pisze:ale przetasowania się szykują, jeśli poza setką jest Pride i Under the Bridge.
Na 102 Parents! Jeszcze parę głosików i będzie dobrze.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
To Stelmi Ciebie cytuje?Gary pisze:ale przetasowania się szykują, jeśli poza setką jest Pride i Under the Bridge.
Co prawda uważam, że to nie do końca uczciwe, bo zdopinguje do głosowania na te piosenki tych, którzy jeszcze nie zagłosowali, co może wyrzucić z setki jakieś inne nagrania, ale w sumie to ciekawe jest, a chyba mało osób jeszcze zagłosuje.JC pisze:Nie wiem czy ktoś słuchał "Myśliwiecka 3/5/7". Piotr Stelmach podał wyniki dotychczasowego głosowania, tj. miejsca od 100 do 120.
Na samym końcu zestawienia podobno, po 1 głosie:
When heroes go down - Suzanne Vega
Meet the Flinstones - B 52's
Jakaś podpowiedź? Rebus czy coś?Ja słuchałem tydzień temu i chyba znam już jedną, dość świeżą nowość...
Co? Gdzie? Jak? Mnie?Robinson pisze:To Stelmi Ciebie cytuje?Gary pisze:ale przetasowania się szykują, jeśli poza setką jest Pride i Under the Bridge.
A o "The Unforgettable fire" to w ogóle chyba mogę sobie pomarzyć.ksch pisze:O, reklama Forum![]()
Ale że Pride (In The Name Of Love) poza setką?To pewnie Sunday Bloody Sunday w ogóle już nie ma szans...
Poprzedni Top dla U2 był naprawdę kiepski; czyżby miało nastąpić utrzymanie tendencji...?
Jeśli to "Violet Hill" Coldplayto jestem na TAK.Miszon pisze:Jakaś podpowiedź? Rebus czy coś?Ja słuchałem tydzień temu i chyba znam już jedną, dość świeżą nowość...
Nie zdążyłem zanotować tego co mówił Stelmi, ale wydaje mi się, że tu jednak wymienił Metallikę, a nie Thin Lizzy.JC pisze:109. Whiskey in the jar - Thin Lizzy
Wydaje mi się, że Stelmi przeczytał kilkanaście minut temu Twojego posta o Pride i RHCP.Gary pisze:Co? Gdzie? Jak? Mnie?Robinson pisze:To Stelmi Ciebie cytuje?Gary pisze:ale przetasowania się szykują, jeśli poza setką jest Pride i Under the Bridge.
EDIT: ci, którym zależało, już przeczytali, reszta nie powinna się o tym dowiedzieć - przepraszam Panie Piotrze.Miszon pisze:Jakaś podpowiedź? Rebus czy coś?Ja słuchałem tydzień temu i chyba znam już jedną, dość świeżą nowość...
Niewykluczone, bardzo szybko czytał.Robinson pisze:Nie zdążyłem zanotować tego co mówił Stelmi, ale wydaje mi się, że tu jednak wymienił Metallikę, a nie Thin Lizzy.JC pisze:109. Whiskey in the jar - Thin Lizzy
A ja byłbym zachwycony, gdyby ze wszystkich Coldplayów pojawiło się akurat Violet Hill. To zdecydowanie najlepszy utwór Coldplaya, jaki do tej pory słyszałem /choć moja znajomość Zimnograjków ogranicza się do VLVODAAHF i singli z poprzednich płytGary pisze:(z obawy przed "VlV" przełknąłbym "VH" w setce, choć byłbym zmieszany brakiem np. "Don't panic")
Ja głosowałem, ale i tak miejsce 101-150 uznam za dobre dla nich, bo nie pamiętam kiedy oni w ogóle byli w Topie ostatnio. Oczywiście, gdyby się zaczepili o setkę, to byłbym w siódmym niebie.JC pisze:Ja żałuję, że tak nisko jest Wishbone Ash - "Persephone", tym bardziej że sam na nich nie głosowałem.
No ja w ogóle się dziwię, jeśli spojrzę na to co dodano. A ta piosenka już próbę czasu u mnie przeszła.Miszon pisze:Chociaż... nie pogniewałbym się, gdyby w zestawie, a także nawet może w setce, było ICKY THUMP. Re-we-la-cyj-ne nagranie po prostu i brzmi jakby miało ze 30 lat w dodatku,
Nie uchwyciłem, ale to dość dużo głosów w takim razie potrzeba, żeby się załapać do setki - 300-400.JC pisze:Przy wyemitowaniu Radiohead "Karma police" Stelmi powiedział ile głosów dostała ta piosenka i.... chyba mówił coś o około 300, ale mogłem się przesłyszeć. Może ktoś uchwycił tą informację?
Chyba 2 utwory nie mają głosu - te, które podał JC.Miszon pisze:No sporo. Ciekawe, na ile piosenek głosowano w sumie, czy jest jakaś bez głosu z tych w zestawie? Albo ile było głosów?
W pewnym momencie Stelmi mówił, że cztery piosenki nie mają żadnego głosu, ale później powiedział, że właśnie oddano po jednym głosie na dwie z nich i to były właśnie Suzanne Vega i B 52's.Robinson pisze:Chyba 2 utwory nie mają głosu - te, które podał JC.Miszon pisze:No sporo. Ciekawe, na ile piosenek głosowano w sumie, czy jest jakaś bez głosu z tych w zestawie? Albo ile było głosów?
Byli w 2,3,4 i 5 topie. Najwyżej na 62 miejscu.JC napisał(a):
Ja żałuję, że tak nisko jest Wishbone Ash - "Persephone", tym bardziej że sam na nich nie głosowałem.
Ja głosowałem, ale i tak miejsce 101-150 uznam za dobre dla nich, bo nie pamiętam kiedy oni w ogóle byli w Topie ostatnio. Oczywiście, gdyby się zaczepili o setkę, to byłbym w siódmym niebie.
Tu się należą bęcki Stelmiemu, nie powinien podawać żadnych wyników przed w tym wypadku 2 stycznia 2009 godz 19:00, po tym terminie owszem i całe 333 pozycje mogą być.JC pisze:Nie wiem czy ktoś słuchał "Myśliwiecka 3/5/7". Piotr Stelmach podał wyniki dotychczasowego głosowania, tj. miejsca od 100 do 120.
100. Personal Jesus - Depeche Mode
.....
120. Dziewczyna bez zęba na przedzie - Kult
Na samym końcu zestawienia podobno, po 1 głosie:
When heroes go down - Suzanne Vega
Meet the Flinstones - B 52's