Chyba jednak nie...jesli jechałes przez Białystok to blizej bylo Tobie np. do tadziaku3a pisze:zbyszu pisze:Jak ku3a jechał do Augustowa to mógł do mnie zajechac - miał po drodze![]()
ale wiesz, jechalem pociągiem, to gdzies na trasie tego srodka transportu?
nastepnym razem - z przyjemnoscia.
1372 (17.05.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
strasznie sympatyczna para!zbyszu pisze:Oj, zazdroszcze tej parce...MIkolaj - Asia - wielkie pozdrowienia. Stołupianka. Trzeba przekręcić tam rowerkiem
Balonik wypatrzyl ich w tlumie, zawolal mnie i poprosil, zebym zapytal czy nie chcieliby wejsc na antene. Pogadalismy troche, bo na poczatku mieli lekkie opory. Ale gdy juz zeszli ze sceny to sie rozgadali
pamietaj, ze w takich notowaniach trzeba jeszcze brac poprawke na to jak na piosenki reaguje zebrana pod scena publicznosc. Przy FF ruszalo sie calkiem sporo osob, w porownaniu z wczesniejszymi piosenkami, wiec trzeba bylo utrzymac ten stanzbyszu pisze:Foo F. poleciało w całosci...PanPiotrek sam bedzie sobie winien, jak po 21.30 nie bedzie się wyrabiał z najważniejszymi i najlepszymi dla Słuchaczy piosenkami...
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Tak, tak, wiem wiem jak to bywalo w Szklarskiej Porębskiej...i sam zewsze byłem ciekawy reakcji tłumu...ku3a pisze:pamietaj, ze w takich notowaniach trzeba jeszcze brac poprawke na to jak na piosenki reaguje zebrana pod scena publicznosc. Przy FF ruszalo sie calkiem sporo osob, w porownaniu z wczesniejszymi piosenkami, wiec trzeba bylo utrzymac ten stanzbyszu pisze:Foo F. poleciało w całosci...PanPiotrek sam bedzie sobie winien, jak po 21.30 nie bedzie się wyrabiał z najważniejszymi i najlepszymi dla Słuchaczy piosenkami....
Do nasłuchania
No moje pozdrowienia także były na antenie!Martyr pisze: Moje pozdro było na antenie ... chyba nie mam az tak bardzo rozpoznawalnego głosu![]()
Szczególne pozdrowienia dla Kuby. Aha, wreszcie dodzwoniłem się do Helen!
Moje małe podsumowanie.
Minusy:
- spadek Roberta Kasprzyckiego,
- spadek Indios Bravos,
- spadek Dropkick Murphys,
- spadek Foo Fighters (pożegnanie…),
- brzydkie spadki Lao Che,
- Madonna i Dżastyn już na 13, ech.
Plusy:
- awans Teddybears & Iggy Pop’a,
- awans Steve’a Lukather’a,
- awans L.Stadt,
- awanse Amy MacDonald,
- Maryla Rodowicz w 30,
- spadek „Wiośnie Nie!”,
- piękny awans KSU,
- Coldplay w 30,
- Muse w 10 (+4, a w przyszłym tygodniu +9).
Minusy:
- spadek Roberta Kasprzyckiego,
- spadek Indios Bravos,
- spadek Dropkick Murphys,
- spadek Foo Fighters (pożegnanie…),
- brzydkie spadki Lao Che,
- Madonna i Dżastyn już na 13, ech.
Plusy:
- awans Teddybears & Iggy Pop’a,
- awans Steve’a Lukather’a,
- awans L.Stadt,
- awanse Amy MacDonald,
- Maryla Rodowicz w 30,
- spadek „Wiośnie Nie!”,
- piękny awans KSU,
- Coldplay w 30,
- Muse w 10 (+4, a w przyszłym tygodniu +9).
Pojechałem do Augustowa na weekend i oczywiście lista była gwoździem programu mojej ekskursji. Było super. Najpierw z ku3ą poprzyklejaliśmy na rynku w różnych miejscach karteczki z tytułami piosenek z Top 10. Np. "Nikt nie pachnie jak ty" znalazło się na śmietniku, "Chasing Pavements" na słupie tuż nad chodnikiem, "Feeling Good" przy okienku z lodami, "Hydropiekłowstąpienie" na hydrancie (takim specjalnym, nie jakimś zwykłym).
Jeszcze przed listą byłem na rejsie statkiem po jeziorach augustowiańskich. W drodze powrotnej nie bardzo odpowiadała mi muza grająca z głośników (jakieś disco polo
EDIT: Mój post nr 1000, lepiej nie mogło wyjść.
-
Robinson
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
1981 pisze:Hahaha, świetne pomysły!! Rewelacja!adr pisze:Np. "Nikt nie pachnie jak ty" znalazło się na śmietniku, "Chasing Pavements" na słupie tuż nad chodnikiem, "Feeling Good" przy okienku z lodami, "Hydropiekłowstąpienie" na hydrancie (takim specjalnym, nie jakimś zwykłym).
![]()
Pojedyncze osoby przynosily po jednej kartce, ale byla para ktora miala dwie, a poza tym byly dwie kolezanki, z ktorych kazda miala po jednej, wiec na pewno bylo zbiorowe szukanie
.
Czekalem na Twoja relacje, adr
. Chyba nie sądziliscie, ze my tak losowo porozklejamy kartki, prawda?
Dodam moze jeszcze, ze np. "Dziewczyny z podworka, chlopaki z mojej ulicy" przykleilismy w bramie na rynku wiodącej na podworze, a "This Is The Life" na slupie z ogloszeniami kulturalnymi
. Nie wiem czy ktos sie zorientowal, ze tytuly byly tematycznie powiazane z miejscem, ale my mielismy wielka frajdę z wymyslania gdzie co przykleic
.
A zaczelo sie tak - przyjechalismy na rynek, poszedlem wydrukowac naklejki, wyszedlem je rozklejac, a tu podchodzi do mnie adr
. No a potem poprosilem o pomoc przy stoliku. Jeszcze raz stokrotne dzieki za całą pomoc!!
Czekalem na Twoja relacje, adr
A zaczelo sie tak - przyjechalismy na rynek, poszedlem wydrukowac naklejki, wyszedlem je rozklejac, a tu podchodzi do mnie adr
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
W Radiu Merkury też grają Hydro oraz Długą drogę w dóładr pisze:Jeszcze przed listą byłem na rejsie statkiem po jeziorach augustowiańskich. W drodze powrotnej nie bardzo odpowiadała mi muza grająca z głośników (jakieś disco polo Evil or Very Mad ), więc włączyłem sobie radio i w słuchawkach usłyszałem "Hydropiekłowstąpienie". Wokół sama woda, brzeg gdzieś daleko, statek chyboczący się na falach, nie muszę przekonywać, że HPW brzmiało w tym momencie niesamowicie. Na marginesie - piosenkę słyszałem w Radiu Białystok, wygląda na to, że po sukcesie na LP3 utwór ten zaczęły grać inne stacje radiowe.
Już mam, a mało brakowało, a bym się pomylił.Martyr pisze:jak mnie wyłapiesz, to daj znać
Przez chwilę myślałem, że Ty to "studentka stomatologii ze Szczecina", ale wszystko misie w tym zdaniu nie zgadzało [chociaż o krok od prawdy
Ale później okazało się, że wystąpiłaś w duecie z ku3ą.
Martyr wcześniej zadzwoniła, a o 21:41 pisze:Czy ktos rozpoznał pozdrawiający głos?
PS. ku3a i adr - Pomysł z kartkami rewelacyjny!
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
a to prawie w tym samym momencie i ja na ten fragment trafiłamabd3mz pisze:Już mam, a mało brakowało, a bym się pomylił.Martyr pisze:jak mnie wyłapiesz, to daj znać
pomysł z karteczkami rzeczywiście przedni, tylko trzeba następnym razem ściągnąć więcej forowiczów. fajne te niektóre zapowiedzi
Riverside zagra dopiero w sobotę. A po nich wystąpi Coma, więc szykuje się coś absolutnie odjechanego. Szkoda, że znów w czasie listy...ksch pisze:Jak ja Ci zazdroszczę! Riverside na żywo... Ech... Rozmarzyłem sięmrsap pisze:A ja zamiast listy wybrałem juwenalia i wcale tego nie żałuję![]()
Za tydzień będzie podobnie.Cóż, długi weekend spędzę w Katowicach.