Uuu ale polece obstawiałem 5
szkoda ze tak nisko
I znowu jak w przypadku Marka, druga piosenka i zdecydowanie lepsza. I ciągle coraz bardziej mi się podoba!
I na tym polega paradoks dzisiejszej listy.
Im zespół nagrywa gorsze kawałki tym wyżej jest na liście...
Radiohead nagrał w latch 90-tych kilka |zaje*fajnych| płyt, ale na liście było tak sobie...
Teraz już tak fajnie chłopaki nie nagrają, no i na liście idzie im lepiej...
Ale biorąc pod uwagę kawałki, które dzis słyszę to tem radiohead na ich tle i tak jest rewelacyjny...
Skok Radiohead do pierwszej dziesiątki to jak na razie najlepsza wiadomość tego wieczora (choć wcześniej był już jeden fajny skok ).
Jednak to wszystko może się jeszcze zmienić, jeżeli Blackfield wejdzie na pierwsze.
Niektórzy studenci robią przerwę na słuchanie listy, ale ja jednak wolę pracować podczas listy.
Proszę bardzo:
20 17 06 WALKA JAKUBA Z ANIOLEM - Strachy Na Lachy
19 24 02 MY EYES - Travis
18 19 10 GOD SAVE THE QUEEN - Sex Pistols
17 12 20 SHADOW OF THE DAY - Linkin Park
16 14 04 WHAT A WONDERFUL WORLD - Katie Melua & Eva Cassidy
15 18 05 PUNISH THE MONKEY - Mark Knopfler
14 27 02 CONQUEST - The White Stripes
13 07 09 SIC! (MTV UNPLUGGED) - Hey
12 10 21 DNI - Muchy
11 15 03 DOBRA KONSTELACJA - Lady Pank
10 09 12 TRUE LOVE WILL NEVER FADE - Mark Knopfler
09 13 03 JIGSAW FALLING INTO PLACE - Radiohead
08 08 07 GALANTERIA - Muchy
Już mowiłem coś w tym stylu tydzien temu. Nie powinno się nażekac na Radiohead bo nie wypada wkońcu to jeden z najważniejszych i najbardziej wpływowych zespołów jakie w ostatnich latach coś w muzyce znaczyły i nie man oceniac ich muzyke bo może za pare lat ta płyta to będzie kalsyka tak jak stało się z wieloma ich albumami.
czesc wszystkim.
uff, dopiero teraz sie wbilem, dzis nie mialem ani chwili, zeby tu sie pojawic. jak wroce do domu, to sprawdze jaki temat byl dzis na tapecie .
Dzięki.
Czyli nie było jeszcze If you were a sailboat?
Ale to będzie moja wtopa w Znawcy.
Miałem wybór wyrzucić z 10-tki Sic albo Meluę i wybrałem niewłaściwy wariant.
Zgadzam się z przedmówca...Ten Timbaland jakoś mi nie pasuje wśród tych utworów. Co nie oznacza ze sie nie podoba - umiarkowanie
Jednak zdecydowanie za wysoko
#7 Na tą chwilkę wyłączam radio. Tego się nie da słuchać! Beznadziejne bity,
wokalista śpiewa tak, jakby miał zaraz ryknąć płaczem, Timbaland mu wtóruje... Tragedia.