bobby-x pisze:Kurcze chłopaki Piotrowie i Jackowie potraficie popsuć całą zabawę. I po co mam słuchać podsumowania za tydzień ???
Myślę jednak, że coś zupełnie innego miałeś na myśli... każdy kto śledzi listę, zna układ podsumowania już od co najmniej od tygodnia. Nie wiem czemu jesteś zaskoczony? Dzisiejsze notowanie zawazyło na kilku miejscach. Jak wyliczyłeś 6666 nowość w dzisiejszym notowaniu nikt Ci za to głowy nie zmył.
bobby-x pisze:Kurcze chłopaki Piotrowie i Jackowie potraficie popsuć całą zabawę. I po co mam słuchać podsumowania za tydzień ???
Wez nie truj. Przeciez sam dobrze wiesz jak bedzie wygladalo to podsumowanie wiec po co ta tylna czesc ciala w tej Twojej wypowiedzi.
Jesteś w błędzie Piotrze ponieważ nie liczę podsumowań rocznych i do wejścia na forum 10 minut temu wiedziałem tylko że jakieś dwa kawałki walczą o pierwsze miejsce, Kajman mówił na zlocie. Więc popsuliście zabawę. Rozumiem, że Twój system liczący jest na 6+ i podajesz wyniki 30 sekund po danym fakcie ale czy moglibyście nie podawać takich wyników! Czy nie można byłoby napisać obok bombek że już wiemy jako pierwsi w Polsce a kto chce zerknąć może klinąć na link otwierający...
neon.ka pisze:Bobby, ale naprawdę nie znasz wyników? tyle podsumowań robisz, to wydawałoby się, że i to jest dla Ciebie jasne...
JASNE BY BYŁO GDYBYM TAKIE PODSUMOWANIE SKOMPILOWAŁ ALE WŁAŚNIE CAŁA ZABAWA W PODSUMOWANIE ROKU POLEGA NA TYM ŻE NIE ZNAM WYNIKÓW. PO CO SŁUCHAĆ PODSUMOWANIA KTÓRE SOBIE WYLICZĘ ???
bobby-x pisze:Ma być Kubo, przecież wiesz kto je liczy dla Trójki, będzie normalne notowanie bez emisji, które będzie wliczone w podsumowanie i 3h przebojów 2007r
dzieki za info .
kto je liczy... tego nie wiem...
mysle sobie tez, ze niektore sprawy mozna zalatwiac na privie...
bobby-x pisze:(...) przecież wiesz kto je liczy dla Trójki, będzie normalne notowanie bez emisji, które będzie wliczone w podsumowanie i 3h przebojów 2007r
No właśnie nie wiemy... oświecisz nas, forowiczów? nie tylko mnie.
Karp slaby bo wogole mi swiat nie przypomina...ida swieta...jakie 1-maja?
Wiem krytyka najlatwiejszym rzemioslem...slowa swietne moga byc...ale muzycznie to tylko pierwszy karp tak naprawde mi swieta przypominal ze ida TE swieta i ciarki na plecach za kazdym razem...
Nie jest latwo wymyslec ciagle cos nowego na ten sam temat zeby nie bylo kopii,ale zeby bardziej swiatecznie bylo...a nie jakies cha-cha walc,rocknroll...