naprawilemzbyszu pisze:koniec cytatu, bo nie wiem jak to naprawić

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Z przykrością informujemy, że wypadł wraz z Watersem... Ich miejsce zajęli dziś Janusz Radek (na 20) oraz Strachy na Lachy (na 19). Łączymy się w bólu...kuba_m pisze:Dobry, ale bardzo zimny wieczór! Jestem wreszcie z Wami kochani forowicze!![]()
Nie słuchałem niestety od początku listy, jak mój Muse się miewa??
Czy kajmana też skrytykujesz??? Bo widzę tutaj znacznie więcej niezadowolonych buziek, niż moich z wszystkich postó razem wziętych!!!kajman pisze:No niestety koszmar okazał się prawdą. Nowa Nelly w 10.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W takim razie wołam w przestrzeń: JOPKOLODZY WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!!!ku3a pisze:a moze po prostu jakas jednorazowa zorganizowana akcja jakiegos fanklubu czy czegos takiego?zbyszu pisze:To tak jak pisałem kilka stron wczesniej: MEGAsensacja. Głosy więc spływały lawinowo (???) czy jednak przyszło ich straszszsznie mało (???)
zobacze czy do konca notowania bedzie o tym przypominac, czy tez moze skupi sie na pozycjach kolejnych piosenek.zbyszu pisze:Czy kajmana też skrytykujesz??? Bo widzę tutaj znacznie więcej niezadowolonych buziek, niż moich z wszystkich postó razem wziętych!!!kajman pisze:No niestety koszmar okazał się prawdą. Nowa Nelly w 10.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobrze, zakonczmy juz ta wymiane zdan, tym bardziej, ze teraz przepiekna, lagodzaca emocje "Piosenka starych kochankow". Co Ty na to?zbyszu pisze:Kuba - dalej odpowiedziałeś bardzo stronniczo.
"Śmiac się czy płakac"??? - Zapachniało ironią. Niezbyt przyjemną. Cóz, tak chyba jest, skoro ktoś jest w opozycji. Premier Kaczyński też w mało elegancki sposób zwracał uwage opozycji. Do dziś mówi coś o "podwórkowym wychowaniu"
- lepiej?
Podejrzewam, że raczej lawinowo. Chyba że ktoś wrzuca piosenki z premedytacją do poczekalni i liczy na to, że chwyci. Sorry, ale takie rozwiązanie przychodzi mido głowy. Wystrczy popatrzć na kilka ostatnich tygodni:zbyszu pisze:To tak jak pisałem kilka stron wczesniej: MEGAsensacja. Głosy więc spływały lawinowo (???) czy jednak przyszło ich straszszsznie mało (???)