GregF pisze:12 (+1). Waters krok po kroku przybliża się do czołówki i za tydzień pewnie powie "Hello" już w Top 10 - jeśli na kilka tygodni, to w sam raz .
Myślę, że to był już ostatni krok w górę, teraz zacznie się schodzenie. Już drepcząca za nim krok w krok Justyna go wyprzedziła.
30. GOODBYE - Lionel Richie
29. JEDNA TAKA SZANSA NA STO - Strachy Na Lachy
28. RADIO NOWHERE - Bruce Springsteen
27. WHAT I'VE DONE - Linkin Park
26. WORKING CLASS HERO - Green Day
25. CLOSER - Travis
24. I DON'T KNOW HOW TO LOVE HIM - Sinead O'Connor
23. AUTUMNSONG - Manic Street Preachers
22. AVOCADO - Dubska
21. CISZA I WIATR - Artur Rojek
20. BOSSANOVA Z AUGUSTOWA - Basia Stepniak-Wilk i Andrzej Poniedzielski
19. ZNÓW WSZYSTKO POSZLO NIE TAK - Myslovitz
18. JEZOZWIERZ - Lipali
17. MOHEROWY NINJA - L-Dojpa
16. RAININ IN PARADIZE - Manu Chao
15. BOUNCING OFF CLOUDS - Tori Amos
14. RUNNING UP THAT HILL - Placebo
13. NERWY I WIKTORIANSCY LEKARZE - Nosowska
12. HELLO (I LOVE YOU) - Roger Waters & Howard Shore
11. FLUORESCENT ADOLESCENT - Arctic Monkeys
11 (+5). Gdybym powiedział, że Arktycznych Małpek słucham na klęczkach, to bym skłamał, ale cieszę sie z ich awansu i mam nadzieję, ze za tydzień dołączą do Muse i White Stripes w elicie .
kajman pisze:Zaskakuje mnie fenomen tej piosenki. Znacznie lepszy Brianstorm przepadł w poczekalni.
ja przez dlugi czas myslalem, ze "Brianstorm" to w ogole jedyny mozliwy wybor na singla, bo nic innego sie nie wyroznia, a tu "Fluorescent" juz osiaga znacznie lepsze wyniki na mojej liscie, a "Old Yellow Bricks" coraz bardziej mi sie podoba. Nie mowiac o "505", ktore podoba mi sie od pierwszego przesluchania.
jeszcze do Watersa... ostatnio ilekroć go słyszę to przypomina mi się wspólny z Gilmurem występ na Live 8. Gdy Waters nie radził sobie z wyższymi rejestrami - Gilmur uśmiechał się znacząco... Można zobaczyć na YouTube
10 (+4). Przyznam, że teraz nie pamiętam, kiedy ostatnio Justyna pojawiła sie w Top 10 - pewnie z 10 lat temu? Lepiej, że dokonała tego ponownie z obecnym singlem niż z poprzednim .
szakal35 pisze:Fajnie Andrus prowadzil wraz z trojka dziewczat. Dla tych, ktorzy nie wiedza o co chodzi wyjasnie za chwilke
Wyjaśnij co to za dziewczyny.
Te dziewczeta to stazystki, ktore pracuja w Trojce w ramach wygranej, a wlasciwie dojscia do finalu, w konkursie "Grasz o staz". Pojawily sie na liscie w ostatni piatek ok. 20:40. Pozdrawialy, a potem pojawily sie przed szyba, tuz przy miejscu realizatorskim Miska. Wtedy wkroczylem ja i przegadalem z nimi jakies 30-40 minut. Fantastyczne osoby- to chyba wystarczy, by najkrocej je opisac. We wtorek jedna z nich dala mi znac, ze beda prowadzic juz w czwartek "Akademie Rozrywki" wraz Andrusem i trzecia stazystka-finalistka. Szybko ukonstytuowala sie- zlozona glowne z forumowiczow obecnych na III zlocie tegoz Forum- Grupa Trzymajaca Kciuki. I stalo sie- tuz przed pierwsza piosenka wczorajszej audycji - utworem Stanislawy Celinskiej- padla dedykacja dla Nas Dzieki przeogromne dla wszystkoch uczestnikow akcji. Mam nadzieje ze niejednorazowej!
Slotek pisze:jeszcze do Watersa... ostatnio ilekroć go słyszę to przypomina mi się wspólny z Gilmurem występ na Live 8. Gdy Waters nie radził sobie z wyższymi rejestrami - Gilmur uśmiechał się znacząco... Można zobaczyć na YouTube
9 (b/z). Maleńczuk i Waglewski powinni tutaj dotrzeć raczej przy popijaniu wina. O tej porze roku i przy takiej pogodzie "Biust" wypada już okryć grubym sweterkiem i peleryną .
Ostatnio zmieniony pt wrz 28, 2007 9:27 pm przez GregF, łącznie zmieniany 1 raz.
Wydaje mi sie dzis, ze to byc moze najlepsza z pisoenek Nelly F., ktore osiagnely wielkie sukcesy w ostatnich klikunastu miesiacach. Jedyna przy ktorej nie mam ochoty wylaczyc radia.