Forumowa Pierwsza Trójka - podsumowanie 2024 roku
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Re: Forumowa Pierwsza Trójka - podsumowanie 2024 roku
czyli jednak było olanie, a nie przeoczenie...
ależ ktoś tu emocjonalny. jakie olanie? jakie przeoczenie? a.. to to może i tak... a o co chodzi?
a chyba chodzi o posty?
każda piosenka zasłużyła na oddzielny, bo nie było to samo podanie miejsc, a coś więcej
chyba większość osób zauważyła, że delektujemy się muzą, każdą piosenką/utworem krok po kroczku
nie było zatem żadnego olewania, a skoro musiałem też pracować i pogodzić to z prowadzeniem podsumowania samodzielnie, to wyszło jak wyszło...
jak kto urażony - przytulam i wysyłam serducho (ale na logikę czy autor podsumowania miał cel w tym?)
pozdro./ serdeczne/ powaga

a chyba chodzi o posty?
każda piosenka zasłużyła na oddzielny, bo nie było to samo podanie miejsc, a coś więcej
chyba większość osób zauważyła, że delektujemy się muzą, każdą piosenką/utworem krok po kroczku
nie było zatem żadnego olewania, a skoro musiałem też pracować i pogodzić to z prowadzeniem podsumowania samodzielnie, to wyszło jak wyszło...
jak kto urażony - przytulam i wysyłam serducho (ale na logikę czy autor podsumowania miał cel w tym?)
pozdro./ serdeczne/ powaga
Spokojnie można byłoby wrzucać po pięć piosenek z opisami w jednym poście.