A u mnie w tym układzie to czerwone wygrałyby 8:7Megalomaniac 3-owy pisze:...u mnie czerwień przegrała na prawie całej linii
3 czerwone / reszta niebieskich
Nasza lista 2
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Nieszczęśliwe na 1. stronie. Ale wrzucam tutaj także:IZA pisze:Jeszcze tylko "nieszczęśliwych" brakuje aby wszyscy byli szczęśliwi
33. 7 Grand Archives - Sleepdriving
34. 7 Goodnight Monsters - 20 fingers 20 toes
34. 7 Vincente Amiga - Hable con ella
34. 7 Crew - Schowam
37. 6 This Is Kevin - To Pasteur
38. 5 Mystic Propecy - Sky's burning
39. 5 Warsaw - 68
40. 5 Pure Reason Revolution - The bright ambassadors of morning
41. 4 Ivy - Corners of your mind
42. 3 After Bridge - Broken wings
42. 3 Zacier - Pieśń miłosna - do Zofii
44. 3 Blind Faith - Do what you like
45. 2 Zappacosta - Overload
45. 2 Etna - Niejedna rzeka
47. 2 Paranormal - Paranormal sun
47. 2 Vertical Horizon - Best I ever had (grey sky morning)
47. 2 Dream Theater - Orion
50. 1 Mjut - Białe łóżko
50. 1 Gamma Ray - All of the damned
52. 1 PJ Olsson - Whistle song
53. 0 SBB - Calkiem spokojne zmęczenie
53. 0 Ska-P - La estampida
w nieszczesliwych sa 2 piosenki na ktore glosowalem, przy czym widze, ze na jedna glosowalem tylko ja. No coz, musze przyznac, ze gdybym poprzestal na tylko jednym przesluchaniu to natychmiast odrzucilbym ten utworek. Sluchalem wszystkich dwa razy i przy drugim szansa zostala wykorzystana i piosenka przeszla do dalszego etapu. Potem podobala sie coraz bardziej i w rezultacie kosila konkurentow, ktorzy wydawali sie byc o wiele silniejsi od niej. Dostala sie do mojej siodemki i... tylko mojej...
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
O cholera! W kilkanaście godzin 4 strony wątku!
O cholera po raz drugi! Fatalnie! Co prawda z 7 moich głosów bodajże 6 przeszło dalej, ale któreś walczą ze sobą, a co gorsza 2 moje propozycje, które przeszły walczą z piosenkami, któe uważam za jednych z głównych faworytów do zwycięstwa (hable con ella mało brakło, ale tak coś czułem, że nie wejdzie)
. Jakby było mało, na dodatek 3 pary są dla mnie kompletnie bez sensu, bo żadna w nich piosenka jakoś mnie nie przekonuje. Tzn. może nie to, że mi się nie podobają, ale raczej jakiś głębszych uczuć do nich nie mam
.
Aha, jeszcze jedno - owszem, jedna para jest złożona z kawałków, na które głosowałem, ale dwie następne mają w składzie piosenki, które też byłyby blisko. Ogólnie wyjdzie na to, że wszystkie fajne dla mnie rzeczy wytną się w pierwszej rundzie.
Jestem trochę zaskoczony, bo wyszło na to, że na Pure Reason Revolution tylko ja głosowałem, a w sumie z tych długich piosenek najbardziej mi się podobało.
O cholera po raz drugi! Fatalnie! Co prawda z 7 moich głosów bodajże 6 przeszło dalej, ale któreś walczą ze sobą, a co gorsza 2 moje propozycje, które przeszły walczą z piosenkami, któe uważam za jednych z głównych faworytów do zwycięstwa (hable con ella mało brakło, ale tak coś czułem, że nie wejdzie)

Aha, jeszcze jedno - owszem, jedna para jest złożona z kawałków, na które głosowałem, ale dwie następne mają w składzie piosenki, które też byłyby blisko. Ogólnie wyjdzie na to, że wszystkie fajne dla mnie rzeczy wytną się w pierwszej rundzie.

Jestem trochę zaskoczony, bo wyszło na to, że na Pure Reason Revolution tylko ja głosowałem, a w sumie z tych długich piosenek najbardziej mi się podobało.
Nie wpędzaj mnie w kolejną depresję. Wystarczy mi to, co przeżyłem w nocy. Pure Reason Revolution postawiłeś na 5 miejscu, co oznacza 3 punkty, a otrzymało razem 5.Miszon pisze:Jestem trochę zaskoczony, bo wyszło na to, że na Pure Reason Revolution tylko ja głosowałem, a w sumie z tych długich piosenek najbardziej mi się podobało.
Teraz kilka ciekawostek.
1. Za największego przegranego powinna być uznana piosenka Mystic Propecy - Sky's burning. Głosowało na nią aż 5 osób, w tym jedna na 8, ale to wystarczyło zaledwie na miejsce 38.
2. W drugiej rundzie nie ma piosenki, która by nie znalazła się w ósemce przynajmniej u 2 osób.
3. Zwycięzca pierwszej rundy uzyskał 14 punktów przewagi nad wiceliderem.
4. Jedna z piosenek z pierwszej trójki nie była u nikogo stawiana na 1 miejscu.
P.S. Jeżeli nie będzie sprzeciwu, to po południu podam punkty uzyskane przez piosenki z kolejnych miejsc od 1 do 32 na zasadzie np. 1. 77, 2. 63 (to nie są prawdziwe liczby).
1. Za największego przegranego powinna być uznana piosenka Mystic Propecy - Sky's burning. Głosowało na nią aż 5 osób, w tym jedna na 8, ale to wystarczyło zaledwie na miejsce 38.
2. W drugiej rundzie nie ma piosenki, która by nie znalazła się w ósemce przynajmniej u 2 osób.
3. Zwycięzca pierwszej rundy uzyskał 14 punktów przewagi nad wiceliderem.
4. Jedna z piosenek z pierwszej trójki nie była u nikogo stawiana na 1 miejscu.
P.S. Jeżeli nie będzie sprzeciwu, to po południu podam punkty uzyskane przez piosenki z kolejnych miejsc od 1 do 32 na zasadzie np. 1. 77, 2. 63 (to nie są prawdziwe liczby).
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
a mi się wydawało że GRAND ARCHIVES na 33 z 7 punktamikajman pisze:1. Za największego przegranego powinna być uznana piosenka Mystic Propecy - Sky's burning.

No tak, nie byłem pewien, czy Twoje potwierdziłem, ale pewnie nie zrobiłem tego dlatego, że siadłem do kompa od razu po obudzeniu się.Robinson pisze:No, głosy oddane.
W 5 parach miałem wątpliwości, a w jednej nie mogłem głosować.
Ogólnie rzecz biorąc, pojedynek czerwonych z niebieskimi oscylował u mnie w pobliżu remisu.
PS. Kajman, czy w tej rundzie też będziesz potwierdzał otrzymanie głosów?
Z tego punktu widzenia, że tuż za 32 to masz rację. I 3 osoby na to głosowały. Pozostałe 7 p. to 3 piosenki, który załapały się na 3 miejsce u 1 osoby i na tym koniec.Yacy pisze:a mi się wydawało że GRAND ARCHIVES na 33 z 7 punktamikajman pisze:1. Za największego przegranego powinna być uznana piosenka Mystic Propecy - Sky's burning.