jackal pisze:Nieodgadnione są gusta słuchaczy, obstawiałem że Kwiatki to będzie naprawdę duży hit, są o wiele lepsze niż przynajmniej 80% innych przebojów Myslovitz
Moim zdaniem te proporcje są dokładnie odwrotne
Ostatnio zmieniony pt kwie 13, 2007 8:57 pm przez Gary, łącznie zmieniany 1 raz.
Yacy pisze:A ja już myślałem że tylko ja ich tu słucham. Nowego-starego utworu nie słyszałem. Ale napisałes to tak że rozumiem że warto posłuchać.
Dzięki
Ja też. Zwłaszcza na koncertach bo obok Pogodna i Łąk Łan to kolejny zespół lepszy na scenie niż na płycie
jackal pisze:Nieodgadnione są gusta słuchaczy, obstawiałem że Kwiatki to będzie naprawdę duży hit, są o wiele lepsze niż przynajmniej 80% innych przebojów Myslovitz
dokladnie tak samo uwazam. Beznadziejne kwiatki to jedna z najslabszych piosenek Myslo jakie znam. Straszny fajans.
dokladnie tak samo uwazam. Beznadziejne kwiatki to jedna z najslabszych piosenek Myslo jakie znam. Straszny fajans.
Yacy pisze:A ja już myślałem że tylko ja ich tu słucham. Nowego-starego utworu nie słyszałem. Ale napisałes to tak że rozumiem że warto posłuchać.
Dzięki
Ja też. Zwłaszcza na koncertach bo obok Pogodna i Łąk Łan to kolejny zespół lepszy na scenie niż na płycie
O tak, koncertowo wymiatają aż miło, o czym miałem szczęście przekonać się w zeszłym roku na Openerze .
Dzięki
no niestety na koncert Pustek chyba nie mam szans...
Za tydzień w moim mieście Stare Dobre Małżenstwo i Raz Dwa Trzy
Ja jej chyba nie lubie rowniez dzieki tym "dospiewajkom" Maryski Peszek. NIe wiem... jej miauczacy glos drazni mnie. ANi nie spiewa zwrotek tylko jakies dodatki ostatnich slow w wersach..
Ostatnio zmieniony pt kwie 13, 2007 9:01 pm przez jblaminsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja akurat też tak uważam, ale patrząc na kierunek, w którym Myslovitz zdążą, do za 2-3 płyty będzie fifty fifty.
Dzięki
Pogodno znów bedzie w Węgorzewie. Ostatnio weszli na scenę tuż przed 3.00 w nocy a okazało sie, ze organizatorzy mieli pozwolenie na granie tylko do 3.00 własnie. Więc odłaczono im prąd. Cuda. Zespół więc usiadł na skraju sceny i grał bez prądu - wcale ich nie było słychać, ale resztki publiki śpiewała za nich. Tak mogło być tylko w Węgorzewie
zbyszu pisze:Pogodno znów bedzie w Węgorzewie. Ostatnio weszli na scenę tuż przed 3.00 w nocy a okazało sie, ze organizatorzy mieli pozwolenie na granie tylko do 3.00 własnie. Więc odłaczono im prąd. Cuda. Zespół więc usiadł na skraju sceny i grał bez prądu - wcale ich nie było słychać, ale resztki publiki śpiewała za nich. Tak mogło być tylko w Węgorzewie
To w ich stylu Dlatego właśnie "Alinka" to pierwszy utwór który tak bardzo spodobał mi się po przesłuchaniu w wersji wyłącznie studyjnej - do tej pory docierali do mnie jedynie na koncertach.
Z tego co Niedźwiedź powiedział to można wydedukować 2 następne pozycje
to się okazuje, że wcale nie taki zły wynik mam jak na razie zwłaszcza, że ten prowizoryczny wspólny typ ma 58 pkt.