Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Z utworów, których nigdy nie było w top 100, a zdarzyło się go usunąć przypomniało mnie się "Ave (inspira)" Czyżykiewicza. Może za rok zostanie przywrócone?
Ten utwór w moim głosowaniu poza top 168 (czyli się nie załapał), chociaż był blisko. Ale i tak daję dziesięć (trochę na styk). W ten sposób poprawiłem najlepszą średnią, bo 97/18=5,39.
Moja 1 godzina:
1. Maanam - RAZ-DWA-RAZ-DWA
2. Kult - KOMU BIJE DZWON
3. De Press - BO JO CIE KOCHOM
4. Jonasz Kofta - PAMIĘTAJCIE O OGRODACH
5. Lao Che - STARE MIASTO
6. Sztywny Pal Azji - SPOTKANIE Z...
7. Myslovitz - W DESZCZU MALEŃKICH ŻÓŁTYCH KWIATÓW
8. Republika - NIEUSTANNE TANGO
9. Republika - TAK DŁUGO CZEKAM (CIAŁO)
10. Zbigniew Hołdys - CO SIĘ STAŁO Z MAGDĄ K.
11. Emigranci - NA FALOCHRONIE
Z utworów spoza top 100 po raz pierwszy będzie "Piła tango", a po kilku latach wracamy do "Dzień dobry, kocham cię" jeśli chodzi o Strachy na Lachy i Grabaża. Pierwszy raz od 4 miesięcy, a w polskim topie po 2 latach przerwy znowu zabrzmi "Czerwony jak cegła". Najbardziej zabraknie mi "Życie to teatr", "Specjalny rodzaj kontrastu", "To ostatnia niedziela", tu może być różnie.
Myslovitz przeszedł dużo zmian. Po Rojku był Michał Kowalonek, tymczasowo koncertowo był lekkoatleta i członek grupy Lorein - Łukasz "Lanietz" Lańczyk, a teraz jest Mateusz Parzymięso z KID A, gdzie występuje z dwójką swoich braci - imiona także na M. Michał i Maciej.
Dzień dobry wszystkim.
Jeden z moich ulubionych fragmentów "Miłości w czasach popkultury" (podobnie jak "Every Breath You Take" Police w rzeczywistości jest nie tyle piosenką miłosną, ile studium obsesji na punkcie drugiej osoby), dlatego cieszę się, że idzie do góry .
Ostatnio zmieniony pt maja 01, 2020 11:02 am przez GregF, łącznie zmieniany 2 razy.
jedrzej2012 pisze: ↑pt maja 01, 2020 10:53 am
Myslovitz przeszedł dużo zmian. Po Rojku był Michał Kowalonek, tymczasowo koncertowo był lekkoatleta i członek grupy Lorein - Łukasz "Lanietz" Lańczyk, a teraz jest Mateusz Parzymięso z KID A, gdzie występuje z dwójką swoich braci - imiona także na M. Michał i Maciej.
Przez 8 lat post-Rojkowej ery z pierwszym wydali tylko jedną płytę z materiałem powstałym w większości jeszcze w poprzednim składzie, a z dwoma pozostałymi jak dotąd tylko koncertują.
Ostatnio zmieniony pt maja 01, 2020 11:00 am przez GregF, łącznie zmieniany 1 raz.