agentprovocateur pisze:Przy obecnym prowadzącym nie jest wykluczone, że wypadły trzy, a nie cztery piosenki. Mogą być np. dwa pierwsze miejsca, kiedy pokapuje się, że jest o jedną piosenkę za dużo. Kiedyś już tak było, choć prowadzący był inny.
agentprovocateur pisze:Czytając Twoje wypowiedzi awangardy nie słuchasz. Nie jest to zarzut, bo Trójka ma dosyć przyzwoity poziom, choć tacy artyści jak Mrozu czy Harry Styles niepokojąco zbliżają tę stację do rozgłośni komercyjnych.
Sheran i Blanche także. A tak w ogóle co dla Ciebie jest awangardą? Czy Pop Group, Sleepytime Gorillaz Museum, Fred Frith albo Angels 9 to dla Ciebie awangarda?
A jeżeli chodzi o Trójkę to zgadzam się, że za dużo na niej rzeczy komercyjnych i za mało bardziej ambitnej (w moim odczuciu) muzyki.
agentprovocateur pisze:Szpicel doniósł, cenzura się odezwała. Z tego, co wiem mamy w Polsce wolność wypowiedzi. Krytyczne uwagi też można przedstawiać. Nikogo nie obrażam, wyrażam swoje zdanie, czy Ci się to podoba czy nie.
po pierwsze obrażasz, po drugie trollujesz, ponieważ ewidentnie celowo podnosisz ciśnienie innym.
żebyś nie był potem zszokowany - żółta kartka oznacza, że albo zmienisz formę wypowiedzi, albo dostaniesz bana.
Piszesz tylko, to o Ci się WYDAJE. Nie strasz, nie strasz, bo się... Czujesz się mocny, bo masz uprawnienia admina? Nie działają na mnie takie argumenty. Mam je głęboko gdzieś. Płakał nie będę. Cenzurę mieliśmy w PRL-u. Zablokowanie komuś możliwości wypowiedzi będzie świadczyło tylko i wyłącznie o Twojej malostkowosci. Mam prawo wyrażać swoje zdanie i będę to robił. Artyści mogą opluwać innych, a forumowiczom zabrania się wypowiedzi, które są wyrażeniem ich zdania?
agentprovocateur pisze:Przy obecnym prowadzącym nie jest wykluczone, że wypadły trzy, a nie cztery piosenki. Mogą być np. dwa pierwsze miejsca, kiedy pokapuje się, że jest o jedną piosenkę za dużo. Kiedyś już tak było, choć prowadzący był inny.
Może Wodecki wypadł.
Ten, co chciał, żeby piosenki wypadały górą, to był akurat najfajniejszy prowadzący, przeciwieństwo dzisiejszego.
Dwa zaskoczenia. Pierwsze, że Alone jest tak wysoko. Miła piosenka, ale bez przesady. Druga, że tak wiele czasu potrzeba było, aby Why zwojowało górę Listy.
agentprovocateur pisze:Szpicel doniósł, cenzura się odezwała. Z tego, co wiem mamy w Polsce wolność wypowiedzi. Krytyczne uwagi też można przedstawiać. Nikogo nie obrażam, wyrażam swoje zdanie, czy Ci się to podoba czy nie.
Wolność wypowiedzi tak. Ale publiczne obrażanie ludzi jest przestępstwem. A czymś takim jest złośliwe przekręcanie nazwisk.
A Ty wogole słuchasz tego, co czasem mówi Niedźwiecki, czy tylko piszesz na forum?
agentprovocateur pisze:Czytając Twoje wypowiedzi awangardy nie słuchasz. Nie jest to zarzut, bo Trójka ma dosyć przyzwoity poziom, choć tacy artyści jak Mrozu czy Harry Styles niepokojąco zbliżają tę stację do rozgłośni komercyjnych.
Sheran i Blanche także. A tak w ogóle co dla Ciebie jest awangardą? Czy Pop Group, Sleepytime Gorillaz Museum, Fred Frith albo Angels 9 to dla Ciebie awangarda?
A jeżeli chodzi o Trójkę to zgadzam się, że za dużo na niej rzeczy komercyjnych i za mało bardziej ambitnej (w moim odczuciu) muzyki.
Wbrew pozorom wiele macie wpólnego, w sensie zapatrywań muzycznych. Szkoda tylko, że anty... zbyt "po bandzie" jedziesz (jak na to forum), a kajman nazbyt się czepiasz pierdół tak naprawdę Zluzujcie obaj