o masz, "Nocnym pociagiem" Gdyby to trwalo kilkanascie sekund to by bylo piekne, gdyby trwalo kilkadziesiat to by bylo bardzo ladne, a tak odkad wchodzi wokal to robi sie zupelnie przecietny kawalek. Dosc!
kajman pisze:To jedyna z nowych wersji na liście, ktora jest porządnie zrobiona p powiem nawet, że mistrzowsko!
Polecam recenzje Wieslawa Waisa z Teraz Rocka. Zreszta juz kiedys cytowana już cytowałem. Może i ciekawa wersja tylko po co????
Po co? Po to, żeby młode angloamerykańskie przygłupasy posłuchały trochę porządnej muzyki. Gdyby tego nie odgrzali, pewno wielu z nich nigdy by o Beatlesach nie usłyszało.
Nocnym pociągiem aż do końca świata już na 84 miejscu w podsumowaniu wszechczasów między "Born to be my baby" a "Orła Cień" i 26 wśród polskich piosenek 325 punktów
ku3a pisze:o masz, "Nocnym pociagiem" Gdyby to trwalo kilkanascie sekund to by bylo piekne, gdyby trwalo kilkadziesiat to by bylo bardzo ladne, a tak odkad wchodzi wokal to robi sie zupelnie przecietny kawalek. Dosc!
A dla mnie gdyby nie wokal to już w ogóle byłaby tragedia. Wokal jest tam jedynym pozytywem.
koledzy i kolezanki moi drodzy prosze powiecie mi co bylo na 30 i 29? bo nie slyszalam bo dostawalam straszny ochrzan od rodziców... alez jestem zla ze minelam te mijesca.... z gory dziekuje...
foa pisze:koledzy i kolezanki moi drodzy prosze powiecie mi co bylo na 30 i 29? bo nie slyszalam bo dostawalam straszny ochrzan od rodziców... alez jestem zla ze minelam te mijesca.... z gory dziekuje...
foa pisze:koledzy i kolezanki moi drodzy prosze powiecie mi co bylo na 30 i 29? bo nie slyszalam bo dostawalam straszny ochrzan od rodziców... alez jestem zla ze minelam te mijesca.... z gory dziekuje...
coz... wyszlam o 10 z domu i wrocilam o 19... tylko poto zeby posłuchac listy... no i za wloczneie sie po miescie moi kochani opiekunowie prawni walneli kazanie:/....