Jak dla mnie mogliby zastąpić Led Zeppelin.kajman pisze:Archive spokojnie mogłoby Straitsów na podium zastąpić. Świetny utwór.
XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Re: XIX Top Wszech Czasów
Ja nie pojmuję jak można nie mieć w domu ołtarza dla Gilmoura i jego boskich palcówmarcinszu pisze:Podoba mi się ta bezkompromisowośćkrysiron pisze:Całe 3 miejsca dla Pink Floyd i Gilmouramarcinszu pisze:Top solówek spośród pierwszej setki :
1. Child in Time.
2. Stairway to heaven.
3. All along the watchtower.
Kto się nie zgadza ?

Ja również, ale słuchałem wtedy z serdecznym kumplem takiej kapeli jak Pink Floydzielonakoniczynka pisze:ja też to pokolenie

Tu się muszę wtrącić bo uważam że jeżeli to top WSZECHCZASÓW to karencji powinno 25 lat, dopiero wtedy widać czy utwór przetrwał próbę czasu.bobby-x pisze:Prawdopodobnie nie było by Adelki gdyby była 2-3 letnia karencja dopisywania do zestawu.
- DarkenHue
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Jak dla mnie to nie przesadzajmy z tym zachwytem nad Archive, korzystając z tego że mam radio nadal włączone i słyszę ten kawałek stwierdzam, że nie jest zły, na Top 10 może być, ale bez przesadysemuś pisze:Jak dla mnie mogliby zastąpić Led Zeppelin.kajman pisze:Archive spokojnie mogłoby Straitsów na podium zastąpić. Świetny utwór.

Top Topem, a pamięta ktoś jeszcze śp. Bodeczka? z Krakowa?
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Czyli jednak kąsasz.kajman pisze:Udało mi się dwa razy wyrwać i coś potem przed kompem przekąsić. Ale przy natępnym topie to wszyscy będą mieli zaczynać od wykonawcy, to mniej czasu będę liczył.

Ponownie wyczuwam brak poszanowania dla boskich palców Gotye.krysiron pisze:Ja nie pojmuję jak można nie mieć w domu ołtarza dla Gilmoura i jego boskich palców
no dwa utwory i pół godziny przeleciało jak z bicza
Albo też brudnego palca u nogisłoik pisze:Ponownie wyczuwam brak poszanowania dla boskich palców Gotye.krysiron pisze:Ja nie pojmuję jak można nie mieć w domu ołtarza dla Gilmoura i jego boskich palców

Nawet był wspominany dziś przy okazji Aya RL chyba.karoleks pisze:Top Topem, a pamięta ktoś jeszcze śp. Bodeczka? z Krakowa?
Tak dobrze zasuwa na cymbałkach. Nie wiedziałemsłoik pisze:Ponownie wyczuwam brak poszanowania dla boskich palców Gotye.krysiron pisze:Ja nie pojmuję jak można nie mieć w domu ołtarza dla Gilmoura i jego boskich palców

- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Zgadzam się. Rozwaliło mnie te 16 z wąsem.kajman pisze:Archive spokojnie mogłoby Straitsów na podium zastąpić. Świetny utwór.
przy okazji Hotelu Californiasłoik pisze:Nawet był wspominany dziś przy okazji Aya RL chyba.karoleks pisze:Top Topem, a pamięta ktoś jeszcze śp. Bodeczka? z Krakowa?
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Możemy roztrząsać w nieskończoność pojęcie wszechczasu i okresu ewentualnej karencji.mkonst pisze:Tu się muszę wtrącić bo uważam że jeżeli to top WSZECHCZASÓW to karencji powinno 25 lat, dopiero wtedy widać czy utwór przetrwał próbę czasu.bobby-x pisze:Prawdopodobnie nie było by Adelki gdyby była 2-3 letnia karencja dopisywania do zestawu.

- zielonakoniczynka
kto mi zabrał ten dzień?
albo kto mi go podarował? 

- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
3 3 17 WISH YOU WERE HERE ^ PINK FLOYD 0 1975 3 w '11 '12!!
pamiętamy, był tu nawet dzisiaj wspominany przy "Hotelu California"...karoleks pisze:Top Topem, a pamięta ktoś jeszcze śp. Bodeczka? z Krakowa?
to forum o Nim nigdy nie zapomni.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
a czemu mielibyśmy nie pamietać?karoleks pisze:Top Topem, a pamięta ktoś jeszcze śp. Bodeczka? z Krakowa?
- DarkenHue
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Czyli chyba w Top 3 bez zmian 

- jblaminsky
- Kontakt:
To powodzenia dla tej ostatniej grupy ktora weszlaby do Studia ... jesli pomysłby wypalił...
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
TWC 2012 na forum.lp3.pl
3. Pink Floyd - SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND
3. Pink Floyd - SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
I znowu uczta!
Na to wyglądaDarkenHue pisze:Czyli chyba w Top 3 bez zmian

Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2013 9:36 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
Uczta barbette.barb42 pisze:I znowu uczta!