Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
słoik pisze:Już chyba o to pytałem, ale nie doczekałem się odpowiedzi. Czy jest na sali rojkolog, który zdementowałby moje odczucie, że tekst "Krakowa" inspirowany jest "Podwójnym życiem Weroniki"?
O to trzeba by spytać Przemka Myszora, bo to on napisał "Kraków" .
Utwór "dedykowany" politykom, ale u mnie zawsze wywoływał skojarzenia z kibicowską przyśpiewką: "hej, czy wy wiecie, że z <nazwa miasta> nie wyjedziecie" .
Lemmy pisze:Nie no, tragedia, kolejny świetny utwór co spada.Co za gorycz
Jest tyle znakomitych utworów, które wcale nie zabrzmią, że trzeba się cieszyć z obecności każdego faworyta, bez względu na miejsce.
Cóż, taki los, setka nigdy nie ma takiej objętości, jakby się chciało.
GregF pisze:Utwór "dedykowany" politykom, ale u mnie zawsze wywoływał skojarzenia z kibicowską przyśpiewką: "hej, czy wy wiecie, że z <nazwa miasta> nie wyjedziecie" .
Takie skojarzenie zapewne wynika z tego, że jesteś kibicem
GregF pisze:Utwór "dedykowany" politykom, ale u mnie zawsze wywoływał skojarzenia z kibicowską przyśpiewką: "hej, czy wy wiecie, że z <nazwa miasta> nie wyjedziecie" .
Takie skojarzenie zapewne wynika z tego, że jesteś kibicem
Owszem, choć obecnie nie bywam na meczach tak często jak kiedyś. A cytowanej przyśpiewki nie mam na sumieniu .
Ostatnio zmieniony śr maja 01, 2013 6:18 pm przez GregF, łącznie zmieniany 1 raz.
Narazie to jest największy awans. Ten utwór śpiewało TSA w "Muzyka łączy pokolenia" z Chylińską. Piekarczyk miał solową płytę "Źródło". To juror obecnej edycji The Voice of Poland, a także zagorzały wegetarianin.