Z innej beczki: właśnie zobaczyłem podsumowanie roku holenderskich singli. "Rolling In The Deep" na szczycie, "Set Fire To The Rain" na ósmym, a "Someone Like You" na dziesiątym, a w przypadku tych dwóch ostatnich utworów to i tak nisko, patrząc na ilość tygodni na liście: "Set Fire To The Rain" - CZTERDZIEŚCI CZTERY!
Jestem niezmiernie ciekaw kolejnych zestawień.
prz_rulez pisze:To ciekawe być gwiazdą w dalekim kraju, a w swoim być praktycznie nikim.
to prawie tak jak u nas Bayer Full - o ile rzeczywiście w tych Chinach dają czadu ..oj porównałam kulowy Red Box do B.F..proszę mnie nie zjadać..
Bayer Full u nas nikim? Ech< to ty młoda jesteś i naoglądałaś się jakichś przereklamowanych filmów paradokumentalnych> Przecież to klasyka jedynego rodzimego gatunku>
ja młoda! ja w każdą niedzielę o 10 rano oglądałam disco relax na polsacie! ..był jeszcze jakiś jeden program bodajże w sb o dziewietnastej ale mi nie podchodził..
Hodor pisze:JAAA? Święta Tereso... uchowaj ale moja żona owszem. Ja bym się za Chiny do tej pracy nie nadawał
uhm no tak... to coś tam pewnie słyszałeś
ale z pewnością starsi wchodząc do mojej apteki częściej mówią "dzień dobry/dobry wieczór pani magister".
W przypadku młodszych spotkałam się z używaniem sformułowania "pani magister", gdy mają w tym jakiś interes, np. dostać lek który jest tylko na receptę
słoik pisze:Ej< Barbra Streisand się nie zmieściła!
zapytam, bo nie pamiętam czy kiedykolwiek się do tego na forum odnosiłeś...
znana jest Ci wersja Beach Boy Radio?
Ależ skąd< to jest jeden z tych zespołów< o którym się słyszało wiele zanim się go w ogóle usłyszało>
A ich przypadkiem nie można usłyszeć wyłącznie na kameralnych koncertach< z zamówionymi wcześniej wejściówkami?
mara pisze:ja młoda! ja w każdą niedzielę o 10 rano oglądałam disco relax na polsacie! ..był jeszcze jakiś jeden program bodajże w sb o dziewietnastej ale mi nie podchodził..
mara pisze:ja młoda! ja w każdą niedzielę o 10 rano oglądałam disco relax na polsacie! ..był jeszcze jakiś jeden program bodajże w sb o dziewietnastej ale mi nie podchodził..
Ja to pamiętam jak 12 lat temu do Jabłonia przyjechał "Skaner" ze swoim czarnoskórym kolegą. Niezapomniane przeżycie wtedy dla sześciolatka.
Ostatnio zmieniony pn gru 26, 2011 10:25 pm przez semuś, łącznie zmieniany 1 raz.
No widzicie jakie to było niefortunne porównanie< a wyobrażacie sobie jakieś muzyczne forum w UK< gdzie młodzież dyskutowałaby o ambitniejszości Chenko nad For America?