kajman pisze:z tą Brodką jest dziwnie, bo większość utworów z radia brzmi mi gorzej, a ona akurat znacznie lepiej.
kajman, dobrze się czujesz?
Chyba nie znacie za dobrze Kajmana. O ile pamiętam to całkiem niedawno głosował na coś jeszcze bardziej zakręconego-bitowego, Łąki Łan, Sofa? Coś takiego...
kurcze, spóźniłem się na listę... niewdzięczne autobusy...
witam! na pierwszą dychę zdążyłem, to najważniejsze.
dzień dobry Panie Piotrku. witajcie, forowicze.
Zauważyłem właśnie ciekawe podobieństwo pomiędzy piosenką "Amnezja" Kultu a piosenką "Skleroza" Kabaretu Hrabi. I nawet w melodii podobieństwo jest...
A "Skleroza" to dziś mi się po głowie kołatała, nie wiedzieć skąd się wzięła. "Wy jeszcze nie wiecie jak będzie, a ja już nie wiem jak było!"
A propos rozmowy o krwi - zagadka:
Co to jest: lata nocą w czarnej pelerynie i wysysa krew z ludzi?
Czas na odpowiedź - jedna piosenka.
Neo01 pisze:Chyba nie znacie za dobrze Kajmana. O ile pamiętam to całkiem niedawno głosował na coś jeszcze bardziej zakręconego-bitowego, Łąki Łan, Sofa? Coś takiego...
lady pisze:Zapomniałeś o Ewelinie Flincie ... Osobiście trzymam za nią kciuki - mówcie co chcecie - ale dziewczyna zna si ę na muzyce i ma świetny głos, a jak zaśpiewała na ostatnim Woodstocku " Good Times Bad Times " to mi kapcie spadły ...
Akurat Ewelina nie byłaby tam najlepszym przykładem, bo niestety ostatnio się jej coś kompletnie nie wiedzie, co mnie martwi bo jest moją ulubioną Idolką A na woodstocku to chyba poprzednim, wtedy były takie standardy... Niestety trafiłem wtedy na samą końcówkę, ale super że tak dobrze jej poszło - tak łatwo się nie zapomina tych klymatów
Ostatnio zmieniony pt sie 27, 2010 8:46 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.
prz_rulez pisze:Oooooooooooooooopa? Czyżby to OPA?
Łooooooopa eurowizyjne, po pewnym czasie spędzonym tutaj samo się nuci czy się tego chce czy nie (w moim przypadku raczej nie ).
Perasmena xehasmena ki ola ap'tin arhi xana! Czyli ten utwór wciąż jest tam popularny? Myślałem, że eurowizyjna mania skończyła się tam gdzieś na początku lipca
Ja ni umim po tutejszemu . I w ogóle szkoda mi że języków znam tyle co nic, bo tyle tu świata a ja nie kumam . No zdaję się że się nie skończyła, ale w sumie trudno się dziwić bo piosenka mocno rozrywkowa i dyskotekowa i grecka, więc sprzyja zabawie, a zabawa to tu podstawa