Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Kertoip pisze:cóż... najbardziej się w tym roku oberwało Floydom niestety i obawiam się że nie będzie ich w ogóle w dyszce... ale wrócą na pewno za jakiś czas.
Najbardziej się oberwało? Słuchamy ich co chwilę, a takiej Mięty w ogóle nie ma w 75., poza zgranym do bólu NEM
saferłel pisze:Nie no, słyszeć ten utwór w perspektywie jeszcze jednego dnia przy topie (jutro) i widząc numerek 44.....ale lipa
tak, mi się wydaje, że zaraz top się kończy.
Teraz będę na Archive czekać najbardziej i mocno ściskać kciuki, żeby nie wykrakać i nie usłyszeć ich dzisiaj
PaTToN pisze:To jest top wszech czasów wg słuchaczy trójki i to my go tworzymy wg swego uznania
Dobrze powiedziane
nie, bo warto zwrócić uwagę, że
wrobelekw pisze:
No cóż żyjemy w społeczeństwie coraz bardziej egalitarnym i powszechny brak gustu ciągnie nas jak ołowiany bombowiec na dno bylejakości
i w rezultacie utwory na jedno kopyto (jak to cuś Verve) nie prezentujące żadnych wartości mają przebijać dzieła sztuki pokroju Zeppelinów czy Floydów, które wychowywały całe pokolenia? Egalite? Nie, ja się nie zgadzam, veto, cokolwiek. To już przestaje być Top Wszechczasów.
Kertoip pisze:cóż... najbardziej się w tym roku oberwało Floydom niestety i obawiam się że nie będzie ich w ogóle w dyszce... ale wrócą na pewno za jakiś czas.
oby zastanawiam się z czego to wynika
muszą wrócić. są najlepsi. ludzie sobie o nich przypomną.
a z czego to wynika??? czy ja wiem... może są ofiarą głosowania na 100 utworów. a może po prostu głosuje więcej młodzieży która takiego progresywnego grania nie lubi tylko solidne łojenie i proste skała-i-toczyć-się granie. nie będę zresztą zaczynał dziś kolejnej dyskusji na ten temat.
Do tej pory, żeby top był jak najbardziej zróżnicowany, stosowałem zawsze zasadę "tylko jeden utwór danego wykonawcy", ale po tegorocznych cudach na topie wszystkie utwory PF mają mój głos w następnym głosowaniu.
Nivo pisze:
Kto miał głosować na PF to zagłosuje, kto nie miał to nie zagłosuje, tutaj zasady są proste.
czasami wypada z głowy (mi akurat nie, ale byc może mniejszym fanom, osobom, które akurat lubią dany utwór itp.) a tak to od razu by się rzucało w oczy