no to jest nas dwóchsłoik pisze:Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć te pięć najdziwniejszych przedmiotów; nic nie zrozumiałem.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
no to jest nas dwóchsłoik pisze:Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć te pięć najdziwniejszych przedmiotów; nic nie zrozumiałem.
Heh, a spytaj go, kto mu ten obrazek podsunąłbobby-x pisze:I LOVE YOUR AVATAR PEDRO - IT'S FANTASTIC
Kod: Zaznacz cały
| 23 | 23 | 8 | 0 | I Lost My Star in Krasnodar - Lacrimosa | ZG |
Znaczy się nie spadła a myślałem że może jeszcze awansujeexbitz pisze:a jednak nie...
HEHE thanks Bobby-X. I wantched one of the shows on youtube. It was pretty funny.bobby-x pisze:I LOVE YOUR AVATAR PEDRO - IT'S FANTASTIC
trzech. ja zrozumiałem tylko szwagra na miejscu 1.exbitz pisze:no to jest nas dwóchsłoik pisze:Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć te pięć najdziwniejszych przedmiotów; nic nie zrozumiałem.
moze jak zaglosujemy to w przyszlym tygodniu...PaTToN pisze:Znaczy się nie spadła a myślałem że może jeszcze awansujeexbitz pisze:a jednak nie...
| 22 | 22 | 5 | 0 | Where Did All the Love Go? - Kasabian | ZG |
Nasza teżexbitz pisze:Jest moja ulubiona Lacrimosa --- I LOVE IT !
Z tego co słuchałem z ostatniej płyty to Paul jest zdecydowanie lepszy teraz niż dzieści lat temu. A ten utwór to jeden z lepszych Jacksonow ever.Miszon pisze:Właśnie dziś sobie przeczytałem, że ten kawałek napisał dla MJ-a Paul Anka. Tak, ten od "Diany"!This Is It - Michael Jackson
| 21 | 21 | 19 | 0 | Kings Of Speed - Archive | ZG |
Ten wątek akurat pamiętam więc niepytam a bajkę oczywiście oglądałem.Miszon pisze:Heh, a spytaj go, kto mu ten obrazek podsunął
| 20 | 14 | 11 | -6 | Ashtray Heart - Placebo | ZG |
Nic trudnego... Ja na razie nie zamierzam przestać na nią głosować.exbitz pisze: moze jak zaglosujemy to w przyszlym tygodniu...
Well, Snow Patrol and Pearl Jam, it's not that bad.pedrocosta pisze:bobby-x pisze:Oh there goes Vancouver with Lady Gaga LOL.
Charts that are controlled by the big labels, sickening.
I'm a bit cynical today as you can tell
Too much bullshit. A bit pissed off.
LOL know they have a Canadian girl talking heheh
Peek.fm can kiss my ass LOL
That was good new for Vancouver thensłoik pisze:pedrocosta pisze:bobby-x pisze:Oh there goes Vancouver with Lady Gaga LOL.
They were talking that LG cancelled gig in Vancouver.
| 19 | 16 | 22 | -3 | Uciekaj moje serce - Nosowska | PL |
Luckilly for listeners' earssłoik pisze:They were talking that LG cancelled gig in Vancouver.
HEHE YesPeterCub pisze:Luckilly for listeners' earssłoik pisze:They were talking that LG cancelled gig in Vancouver.![]()