A dla tych co nie mogli - pierwsze dwie godziny już są, a ostatnia pojawi się za jakieś 20 minut
pa pa
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
A i jeszcze pytanie mam: Dlaczego Behemoth jest oznaczony jako zagraniczny zespółMateusz pisze:Kod: Zaznacz cały
| 45 | 0 | | N | Ov Fire and the Void - Behemoth | ZG |
???krzysiek83 pisze: Trudny smutny dzień dla mojego kibicowskiego serca... (szczególnie, że nie znoszę siatkówki).
dziękijotem3 pisze:A dla tych co nie mogli - pierwsze dwie godziny już są, a ostatnia pojawi się za jakieś 20 minut
Ja teraz jestem tam, gdzie dopiero minęła godzina 21Martyr pisze:dziękijotem3 pisze:A dla tych co nie mogli - pierwsze dwie godziny już są, a ostatnia pojawi się za jakieś 20 minut![]()
A Ty, Jacku w Polsce teraz przebywasz?
no to popełniłem czeski błąd, bo dziś 12 a nie 21zbyszu pisze:Już??? Premiera płyty 21 września...
mogę jedynie potwierdzić to eufemistyczne stwierdzenie...krzysiek83 pisze:Pani Agnieszka nadaje się do telewizji jak najbardziej ma nie-radiową urodę![]()
![]()

Tzn. nie emocjonują mnie jej wyniki.zbyszu pisze:???krzysiek83 pisze: Trudny smutny dzień dla mojego kibicowskiego serca... (szczególnie, że nie znoszę siatkówki).
![]()
Proszę bardzo. Już jest...Miszon pisze:PRzy okazji - można prosić o ten moment Listy? Tzn. zapowiedź Gaby, zagranie jej, zapowiedź Kotka, zagranie go i później ewentualnie jeśli jakiś komentarz był.
kajman chyba?ku3a pisze: pani Agnieszka pytała się czy ma fanów na forum.
Zobaczymy...ku3a pisze: co do mixu - był zrobiony jeszcze w poprzednim tygodniu. następny powinien być trudniejszy.
Oby to był tylko początekku3a pisze: - Behemoth!fantastycznie
Nie udało siętadzio3 pisze:Na razie nie słucham listy, bo od 40 minut słucham Radia Białystok i transmisji meczu Jagiellonia - Lech. Na razie wygrywamy!(tzn Jagiellonia wygrywa
)
Enya jest bardzo rozpoznawalna, gorzej z tytułamisłoik pisze:Co jest, w tym tygodniu mix miał byc trudniejszy, a tu jest najłatwiejszy ze wszystkich dotychczasowych.
z lekkim opóźnieniem ale jest.słoik pisze:Szkoda, że Madonna weszła.
chyba jakaś klątwa wisi nad Placeboku3a pisze: i kilka słów komentarza do wyników, bo w trakcie Listy nie było czasu:
...
- Placebo - szok...
dziękuję równieżjotem3 pisze:
A dla tych co nie mogli - pierwsze dwie godziny już są, a ostatnia pojawi się za jakieś 20 minut
I nie wejdąku3a pisze: - Behemoth!fantastycznie, tym bardziej, że nie na wszystkich listach wdarli się do notowania
.
Mam tak samo. Ewentualnie panie pooglądam. Jakoś bardziej mi się te mecze podobają. No i większe niespodzianki niż u facetów i ciekawsa gra. Oni jakoś za dobrze grająkrzysiek83 pisze:Tzn. nie emocjonują mnie jej wyniki.zbyszu pisze:???krzysiek83 pisze: Trudny smutny dzień dla mojego kibicowskiego serca... (szczególnie, że nie znoszę siatkówki).
![]()
Jak fani nabiają po kilkadziesiąt głosów to co w tym dziwnego :> (jedna z fanek na myspace napisała, że oddała już 75 głosów --> nie wiem jak to możliwe).ku3a pisze: - ogromnie się cieszę, że Kumka jeszcze o oczko do góry. nie spodziewałem się, że tak wysoko zajdą. rewelacyjny wynik!
![]()